25-årig kvinde spiste udelukkende hvidt brød og chips i 23 år: Så skete der noget vildt

30/05/2023 23:48

Henrik R

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 25-årig kvinde har levet næsten udelukkende af hvidt brød og Lays-chips i 23 år.

Mest læste i dag

De fleste børn går gennem en fase, hvor de er meget kræsne med, hvad de vil spise. 

Sådan en fase havde 25-årige Zoe Sadler også, da hun var mindre, men hendes fase sluttede aldrig.

Ifølge Ladbible har den 25-årige brite nemlig levet næsten udelukkende af 'chips sandwiches' bestående af hvidt brød og Lays-chips med smag af ost og løg indtil for ganske nyligt.

De sidste mange år har den kræsne kvinde spist to poser af hendes yndlings chips hver eneste dag. 

Det hele startede, da hun var lille og nægtede at spise andet end chips. 

"Det eneste min mor åbenbart kunne få ned i mig var chips, som jeg plejede at sutte på, til de blev helt bløde. Jeg kan huske, at jeg, da jeg var lille, fik chips sandwiches med i madpakken i skole. Det var det eneste, jeg ville spise," har Sadler forklaret. 

Hun har udtalt, at hun som helt lille også spiste morgenmadsprodukter uden mælk og til jul spiste 'yorkshire pudding' uden sovs.

Med tiden begyndte hun dog at få det fysisk dårligt, hvis hun spiste andet end hvidt brød og Lays-chips med smag af ost og løg, selvom hun i ny og næ også kan finde på at spise en anden smagsvariant. 

Da Sadler blev 23 år skete der dog noget, som fik hende til at tage kampen op mod sin kræsenhed.

Hun blev nemlig diagnosticeret med multipel sclerose og satte sig derfor for, at hun ville lære at spise andet og mere næringsfyldt mad. 

Efter mange måneders søgning på nettet kom Sadler i kontakt med hypnotisøren David Kilmurry, som har specialiseret sig i at hjælpe kræsne spisere, og efter en to timer lang hypnoseseance smagte Sadler for første gang i sit liv på et stykke frugt. 

"Jeg kunne ikke tro, hvor lækre jordbær er, og jeg glæder mig til at prøve karry og en hel masse andet mad," udtalte hun dengang. 

Ifølge Kilmurry lider Sadler af spiseforstyrrelsen ARFID, som hun heldigvis kan blive kureret for gennem hypnose. 

Han har udtalt, at hun allerede "på meget kort tid" har tilføjet "nye måltider" og "frugt og grøntsager til hendes 'sikker'-mad-liste," hvilket er fantastisk godt nyt, da Sadlers sygdom gør, at hendes krop har brug for næring, som hun aldrig vil kunne få fra chips og lyst brød. 

Siden behandlingen har Sadler udover jordbær også smagt på kål, blåbær, nødder og tranebær, og hun glæder sig til at prøve endnu mere mad. 

"Jeg vil virkelig ikke bare spise chips sandwiches på min bryllupsdag," har Sadler udtalt og forklaret, at hun er meget motiveret til at lære at spise andre madvarer end brød og chips.