29-årig kvinde vågnede med sær kilden i ørene: Blev rædselsslagen, da hun kiggede på vatpinden

Foto: Shutterstock

Kvinden troede ikke sine egne øjne, da hun rensede ørerne, og så hvad der gemte sig i hendes øregange.

Det var en isnende fornemmelse, en mærkelig kilden i den ene øregang, der fik Katie Holley til at reagere.

I sidste måned, den 14. april vågnede den 29-årige amerikaner med et sæt, da hun kunne mærke den meget pudsig fornemmelse i øret - som om ‘nogen havde lagt et stikke is i mit øre’, skriver hun selv i sin beretning på Self Magazine.

Desorienteret gik hun ud på badeværelset, hvor hun greb en vatpind for at rense sit øre. Hun stak pinden ind og fik renset godt ud, men da hun trak pinden ud igen, så hun det. På spidsen af vatpinden sad der to sorte prikker, og den søvnige Katie Holley måtte skærpe blikket for at se, hvad det var.

Og så gik det op for hende.

Læs også

Politi slår alarm: Mystisk fund på sjællandsk strand skræmte livet af forbipasserende

- Et kort øjeblik senere indså jeg, at det var to bittesmå ben. Ben, som kun kunne tilhøre en kakerlak, der var igen med at udforske min øregange, skriver Katie Holley.

Den 29-årige kvinde gik straks i panik, og hendes mand måtte fumlende tage briller på og kigge hende ind i øret, hvor han ganske rigtigt, så en kakerlak, der ifølge Katie Holley var ved ‘at grave sig ind til hendes hjerne.’

Den 29-årige Katie vågnede med et sæt en nat i april. Foto: Katie Holley

Parret bor i den amerikanske sydstat Florida, og efter et mislykket forsøg på selv at fjerne kakerlakken, tog parret på skadestuen, hvor en sygeplejerske og siden en læge tog bestik af dyret, der sad fast i øret.

Lægen bad om sygeplejersken om lokalbedøvelse, der ville bedøve huden omkring øret og samtidig dræbe kakerlakken, men inde i øret kunne Katie Holley mærke insektets sidste krampetrækninger.

Læs også

Nyt forslag fra Alternativet: Dyrk cannabis i altankassen

- Da lægen brugte lokalbedøvelsen, begyndte kakerlakken at reagere. At kunne mærke en kakerlak dø, imens den sidder fast i en meget følsom del af ens krop, det er ulig noget, som jeg overhovedet kan beskrive, fortæller Katie Holley, om den vanvittige nat.

Lægen fik fjernet kakerlakken, og gav Katie Holley antibiotika og medicin, men mareridtet stoppede ikke der. For selv en uge efter den grusomme oplevelse, kunne Katie Holley stadigvæk mærke en ømhed i sit venstre øre, og derfor tog hun til lægen.

Hos sin egen læge fandt lægen seks dele af den døde kakerlak i øret. Foto: Katie Holley

Hos en specialist fik Katie Holley endelig hovedet og resten af kakelakken ud - ni dage efter sit besøg på skadestuen. Foto: Katie Holley

Og hos sin egen læge, kunne de konstatere, at der stadigvæk sad dele af kakerlakken tilbage i øret, og her kunne lægen skylle ørerne og med pincetten stadigvæk fjerne seks dele af dyret - ni dage efter den oprindelige tur på hospitalet. Hun fik en aftale hos en ørespecialist, og her kunne manden konstatere, at ‘der sad noget derinde’.

- Han brugte et instrument, der lignede en meget lang saks, og så trak han hele dyrets hovede, torso og antenne ud af øret. Jeg græd bare. Denne gang uden bedøvelse, kunne jeg mærke hver en knækkede lyd, da han hev delene ud af øret, skriver Katie Holley.

Katie Holley har siden fået skadedyrsbekæmpere til at sprøjte hele hendes hus, men hun tager alligevel en vigtig forholdsregel.

Læs også

Politi gjorde frygtelig opdagelse i skov: 32-årig turist voldtaget og dræbt i ferieparadis

- Selvom det nok ikke sker for mig igen, så kan jeg ikke forestille mig at sove uden ørepropper i den nærmeste fremtid, lyder det fra den skræmte kvinde.  

19-årige Charlotte kunne ikke læse en sms: Da hun gik til optikeren, fandt hun den skræmmende årsag

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip