3-årig pige med kræft smidt ud af biografen på grund af rygsæk med medicin

En 3-årig pige med alvorlig kræftsygdom måtte grædende forlade biografen, da hun blev afvist af personalet, der ikke tillod den lille pige at medbringe sin rygsæk i salen.

Tasken, der gemte på livsnødvendig medicin til den australske pige, var imod biografens reglement over, hvad man må medbringe til filmvisninger på det store lærred.

Addison Wilson-Mitchell, der bor med sin familie i byen Batemans Bay i det sydlige Australien, havde været isoleret i 43 efter en knoglemarvstransplantation, da hun i går troppede op i biografen med sin familie.

Den vellykkede transplantation var en del af pigens omfattende behandling, og i går var dagen så kommet, hvor hun endelig fik lov til at komme lidt ud og få en oplevelse.

Familien ville fejre den store dag med en hyggelig tur ind i biografens mørke, hvor de sammen skulle se den nye 'Ice Age'-film.

Læs også: 17-årig kørt ned af travl mor: Nægtede at hjælpe ofret fordi hun "havde meget travlt"

Forældrene fik købt billetter til hele familien, der også tæller parrets to drenge på fem og ti år.

Kort efter fik forældrene besked om, at de ikke måtte tage tasken med ind i salen.

- Min mand, der købte billetterne, forsøgte at forklare, at der i rygsækken kun var medicin, noget skiftetøj og et par brækposer, hvis hun skulle kaste op, hvilket er en af bivirkningerne ved behandlingen, siger Kristen Wilson-Mitchell til The Daily Mail.

Tårerne fik frit løb, da lille Addison Wilson-Mitchell ude på gaden forstod, at hun ikke måtte komme ind og se den populære animationsfilm.

- Jeg vil bare ind og se filmen, hvorfor må jeg ikke få min taske med, lød det spørgende fra den grædende pige, der trampede hårdt med fødderne i jorden, mens moren forsøgte at holde sine egne tårer tilbage.

I denne weekend har pigen fået lov til at forlade hospitalet, før hun på mandag skal tilbage for at fortsætte den kræftbehandling.

- Hvis alt går vel, så skal vi bruge de næste tre uger på strålebehandling, siger Addison Wilson-Mitchell til avisen.

Hun valgte at dele en fotografi af sin grædende datter på Facebook, hvor tusindvis af mennesker har delt og kommenteret beretningen om afvisningen ved indgangen til biografsalen.

Direktøren for Bay City Cinemas forklarer, at politikken om ingen tasker i salen ikke kan bøjes, da den blev indført for at 'beskytte alle i biografen'.

Familien siger, at de ikke vil besøge biografen igen.
 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip