35 år gammelt billede af verdensstjerne går viralt: Kan du genkende ham?

03/05/2022 12:00

Mathias Madsen

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Han har lige haft fødselsdag og er fortsat konstant aktuel i nye film.

Mest læste i dag

En tidligere professionel wrestler, som formåede at få en succesfuld karriere inden for filmens verden. 

Senest har han medvirket i kæmpe Blockbusters som 'Red Notice' sammen med Ryan Reynolds og Disney's Jungle Cruise.

Det er selvfølgelig Dwayne 'The Rock' Johnson, der er tale om. 

Den verdenskendte skuespiller og tidligere wrestler har også prøvet kræfter som sanger, foredragsholder, forretningsmand og meget andet, og i går (d. 2. maj) fyldte han 50 år. 

I den forbindelse dukkede et 35 år gammelt billede af skuespilleren, som før har floreret på de sociale medier, op. 

Foto: Twitter

På billedet er 'The Rock' 15 år gammel, og tidligere har det været delt vidt og bredt på de sociale medier, fordi folk er målløse over, hvor stor og muskuløs han er som kun 15 årig.

Den tidligere wrestler er da også kendt for sine enorme muskler, som medvirkede til hans næsten 20 år lange wrestling karriere, hvorfra han har navnet 'The Rock' (red. Klippen). 

Manden har desuden en kampvægt på 118 kilo og er næsten to meter høj. 

Han har tidligere i forbindelse med optagelserne til 'Red Notice' demonstreret sine musklers kræft, da han delte et opslag på Instagram, hvor han forklarede, at han blev nødt til at rive porten til sin indkørsel af sine hængsler med de bare næver, fordi den ikke gad åbne, og han var ved at komme for sent til optagelserne.

Foto: Instagram / @therock

"[...] Vi oplevede et strømsvigt [...], som gjorde, at min port ikke ville åbne. [Jeg] foretog nogle opkald [...], men jeg havde ikke 45 minutter at vente i. På det her tidspunkt vidste jeg, at jeg havde hundredevis af produktionsansatte, som ventede [...]. Så jeg gjorde, hvad jeg blev nødt til at gøre," skrev verdensstjernen dengang i et opslag på det sociale medie som fortsatte: 

"Jeg skubbede, trak og rev selv porten helt af. Rev den ned fra murstensvæggen, knækkede stålet og smed den på græsset. Mit sikkerhedshold var i stand til at mødes med teknikeren og svejsere cirka én time senere - og de var åbenbart 'lige dele forundrede og bange' [grine emoji]. Ikke mit fineste øjeblik, men jeg skulle på arbejde."