35-årig mand tævet og voldtaget på hotel i 36 timer

Nils Würtzenfeld

384 uger siden

|

15/03/2017
Viralt
Foto: SHAMS-FRANCE
Foto: SHAMS-FRANCE
En journalist blev tilfangetaget, tævet og voldtaget på et hotelværelse i halvandet døgn efter at have fået puttet stoffer i sin drink

Dagens topnyheder

Den 35-årige freelancejournalist, Zak Ostmane var for en uge siden på bar i Marseille i Sydfrankrig, hvor han faldt i snak med en flok mænd.

Dette blev begyndelsen til et sandt mareridt for den fransk-algeriske journalist. Det skriver Aftonbladet.se.

Zak Ostmane er kendt for at være LGBT-fortalter, og derfor var det også en bar for homoseksuelle, som han besøgte i den franske ferieby. Her faldt han i snak med en gruppe fremmede mænd.

- Jeg havde stillet min øl uden opsyn, og da jeg drak af den igen, begyndte det hele at snurre i mit hoved. Nogen havde sandsynligvis puttet stoffer i den, fortæller Zak Ostmane.

Politiet har efterfølgende arbejdet med teorien om, at der har været tale om ’voldtægts-stoffet’ GHB.

Selvom han ikke følte sig klar i hovedet, valgte Zak Ostmane alligevel at gå med mændene på hotelværelse – noget som han aldrig ville have gjort, hvis han havde været ved sine fulde fem.

Men på hotellet ændrede situationen sig pludselig.

- Så snart jeg trådte ind på deres værelse, fik jeg en lige højre og mistede bevidstheden, forklarer Zak Ostmane, der blev slået bevidstløs.

Da han vågnede igen, var én af mændene i gang med at voldtage ham.

Mændene var af amerikansk afstamning, og ifølge mediet Le Parisien var de desertører fra Fremmed Legionen.

Foto: SHAMS-FRANCE

- Ved flere lejligheder citerede de Donald Trump og kom med racistiske og homofobiske udtalelser, fortæller Zak Ostmane.

Den stakkels journalist blev efterfølgende holdt fanget i hele 36 timer på mændenes hotelværelse, og i løbet af det halvandet rædselsdøgn, blev han gentagende gange mishandlet og udnyttet.

- De truede mig på livet med en kniv og tvang mig til at vaske blod væk fra væggene, forklarer Zak Ostmane.

Efter 36 timer lykkes det dog for den mishandlede journalist at åbne et vindue og råbe om hjælp, da en politipatrulje passerede på gaden.

Efterfølgende blev mændene anholdt og er nu sigtet for voldtægt, kidnapning, røveri og afpresning.

- De er monstre, slår Zak Ostmane fast.