4-årig pige med leukæmi havde kun et ønske: Pludselig var gulvet dækket med rosenblade, mens en helt særlig person ventede på hende

Foto: Youtube

En kun fire-årig pige med leukæmi fik sit livs overraskelse af et fantastisk hospitalspersonale.

I USA er september blevet udråbt som officiel måneden for at sætte fokus på børnekræft – en kamp som Renee Sayles kender alt til.

Hun er nemlig mor til fem-årige Abby, der lider af leukæmi og allerede har tilbragt store dele af sit korte liv på hospitalet.

Heldigvis for Abby og mor Renee opstår der dog også gode dage på trods af den alvorlige sygdom. Èn af disse dage fandt sted sidste sommer, da personalet på det hospital, hvor Abby regelmæssigt modtog sin behandling, havde besluttet sig for at give den lille pige en helt særlig overraskelse. Det skriver Daily Mail.

På hospitalet var Abby med tiden blevet behandlet af en del forskellige sygeplejekser, og selvom de alle var søde ved den lille patient, så havde særligt én fundet vejen til Abbys hjerte.

Den mandelige sygeplejerske Matt Hickling var nemlig hurtigt blevet Abbys klare favorit. De to fik hurtigt et tæt bånd, og Matt blev en stor trøst for Abby i en ellers svær tid.

Også for Renee var det både betryggende og dejligt, at hendes datter havde fået et særligt bånd til Matt, og moren kunne især mærke, hvor meget han betød, når datteren ligefrem glædede sig til at skulle på hospitalet, fordi han ville være der.

En dag fortalte den lille pige endda sin mor i sjov, at hun gerne ville giftes med Matt engang i fremtiden, og denne søde oplysning kunne Renee ikke holde for sig selv.

Derfor nævnte hun det for Matt, der både blev beæret og flov på samme tid. Det tog dog ikke lang tid, før han fik en idé, som han med Renees tilladelse straks satte sig for at føre ud i livet.

Derfor gik han sammen med sine kolleger på hospitalet for at iscenesætte et 'lege-bryllup' for den lille pige.

Dagen oprandt, og da Abby ankom til hospitalet for sin sædvanlige behandling, modtog hun en lille, hvid brudekjole, som hun straks trak i.

Så tog moren hende i hånden for at 'følge hende til alters' som i dagens anledning var en stue dækket med rosenblade på gulvet, mens en række sygeplejersker havde påtaget sig rollen som brudepiger med små buketter.

Her ventede 'gommen' Matt Hickling, der i dagens anledning også havde taget fint tøj på. Selvom den lille pige fik forklaret, at det hele var en leg, så blev hun ellevild, da hun fik lov at blive 'gift' med sin yndlingssygeplejerske.

Efter 'vielsen' var der kage til gæsterne, ligesom en lille, lyserød legetøjsbil var blevet udstyret med et 'nygift'-skilt og små dåser spændt efter hjulene.

I dag er Abby stadig ikke rask, men kæmper flot videre. Samtidig er det positive oplevelser som den lilles piges overraskelsesbryllup sidste år, der er med til at give hende både mod og energi til at fortsætte sin kamp.

Herunder kan du se den rørende video af brylluppet:

Little girl with cancer gets married to her favorite hospital nurse

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip