4 grunde til at kvinder ALDRIG skal amme offentligt

Pak brysterne væk, de Damer, siger Kristina Kuzmic med et glimt i øjet.

Kristina Kuzmic, der er kok og mor til tre, går gerne ind i ammekrigen med liv og sjæl – og en ordentlig teskefuld humor.

Hendes video om amning bliver lige nu delt og kommenteret på de sociale medier, fordi den sarkastisk beskriver, hvorfor man ikke skal amme på offentlige steder.

Hun mener selvfølgelig det modsatte, men tager fire argumenter, modstandere af offentlig amning ofte bruger, og latterliggør dem. Blandt andet siger hun, at:

1) Det er stødende og upassende at amme i det offentlige rum. Vi lever jo ikke i en verden, hvor det er okay at vise sine bryster frem, siger Kristina Kuzmic, mens hun viser sig selv amme under en plakat med en meget bar model og ved siden af en kvinde med en meget nedringet kjole på…. Ved at amme offentligt spreder vi løgnen om, at bryster faktisk har et formål, i stedet for at være til for at tænde en anden, lyder den sarkastiske første grund.

2) Selv, hvis vi bruger en stofble til at dække den spisende baby, kan vi risikere, at babyen skubber stoffet væk og blotter dit bryst i et sekund.. TO sekunder måske… Jeg kan ikke se, hvad der er ukomfortabelt ved at have et stykke stof over sit hoved, mens man spiser. . .

Læs også: En fremmed tog et billede af hende, mens hun ammede, for at ydmyge hende: Hendes svar er genialt

3) Kvinder, der ammer deres babyer offentligt, gør det ikke, fordi deres barn er sultent. De forsøger bare at forføre din mand med deres mælkelækkende, kæmpe bryster… Hvis mænd stirrer på kvinders skamløse opførsel, når de ammer, så er det heeeelt normalt. Hvad skulle mændene dog gøre?: Kigge lidt og så kigge væk… Som om. 

4) Vi er mødre. Vi har ikke brug for at gå ud i offentligheden. Den ret frasiger vi os, så snart vi begynder at avle. Vi har ikke brug for at gå ud, shoppe eller have socialt samvær med andre mennesker. Selv, hvis vi af en eller anden meget mærkelig årsag bliver nødt til at gå ud, så er der masser af steder, mødre kan gemme sig. Toiletter fx

Se alle begrundelserne i videoen her:

4 Reasons Women Should NEVER Breastfeed in Public

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip