45-årig mor deler skræmmende fotos: 'Jeg lukkede mine øjne for advarslerne'

Ane Sørensen

392 uger siden

|

19/01/2017
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Margaret Murphy fra Irland har altid været glad for at slikke sol. Nu får hun fjernet potentielle kræftceller fra sit ansigt.

Dagens topnyheder

Irske Margaret Murphy har altid været vild med solens stråler. Den 45-årige mor har boet i Grækenland i mere end 10 år og har ikke altid været lige god til at bruge solcreme.

Det skriver The Sun.

I december måned fik Margaret Murphy diagnosen aktinisk keratose - et tidligt stadie til hudkræft. Nu gennemgår hun en 28 dage lang og smertefuld behandling for at fjerne de potentielle kræftceller fra sit ansigt.

Hele processen viser Margaret Murphy frem på en facebookside, for at advare andre mod risikoen for at slikke sol. På billederne kan man se, hvordan Margaret Murphys ansigt bliver rødere og rødere for hver dag, der går. Huden klør, brænder og føles stram. 

På den niende dag fortalte Margaret Murphy, at det føltes som om, nogen havde slukket en cigaret i ansigtet på hende. Hun håber, at de daglige opdateringer vil få andre til at tage ved lære af hendes fejl:

- Jeg hørte alle advarslerne for år siden, og jeg lukkede mine øjne og ører for det hele. Måske nogen vil åbne deres øjne for dette, siger Margaret Murphy.

For næsten ni år siden bemærkede Margaret Murphy, at hun havde nogle plamager i panden. En læge mente dog, at det var psoriasis. Derfor eksponerede Margaret Murphy det for sol, der skulle være gavnligt for den kroniske hudsygdom.

Hun erkender, at hun nu betaler prisen for, at hun ikke har været bedre til at passe på sin hud.

Du kan følge Margaret Murphys behandlingsforløb på facebooksiden lige her.

Amerikanske Andrew Hall kom slemt til skade, da han forleden ville ryge på sin e-cigaret på vej på arbejde. Nu advarer han andre med billederne af sine voldsomme skader.