5-årig pige stod alene ved busstoppested: Da politiet fulgte hende hjem, gjorde de en grufuld opdagelse

Nils Würtzenfeld

399 uger siden

|

16/11/2016
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En femårig pige ledte tilfældigt politiet til en grufuld forbrydelse.

Dagens topnyheder

Det er ikke hver dag, man ser en kun femårig pige gå alene rundt på en busterminal.

Det var imidlertid det syn, der mødte en par betjente der mandag patruljerede ved Port Authority Bus Terminal i New York. Det skriver Nydailynews.com.

Den femårige pige gik hvileløst rundt blandt travle buspassagerer, hvilket fik betjentene til at henvende sig for at høre, om hun var faret vild.

Privtfoto

Pigen var uledsaget, og derfor valgte politiet at køre hende hjem, efter hun havde oplyst, hvor hun boede, men i hjemmet i Connecticut gjorde politiet imidlertid en grufuld opdagelse.

Her lå pigens mor nemlig myrdet i sin lejlighed, mens hendes far, 32-årige Elmer Gomez Ruono, var forsvundet.

Politiet efterlyser nu faren, der netop var blevet separeret fra pigens mor, en guatemalansk kvinde i 30'erne. Moren var herefter flyttet med datteren til Courtland Glen Cooperative i Connecticut.

- Lejligheden var ikke pakket ud endnu, fortæller Stamfords politichef, Richard Conklin, der oplyser, at man virkelig gerne vil i kontakt med pigens far.

Dødsårsagen efterforskes stadig, men politiet ved, dog at kvinden blev myrdet søndag aften, efter hun havde haft gæster i lejligheden.

Myndighederne gætter på, at Elmer Gomez Ruono har taget den femårige pige med til busterminalen, og efterfølgende efterladt hende af ukendte årsager.

Pigen var heldigvis uskadt.