5-årig pige var heks til Halloween: Da den grønne farve skulle vaskes af, gik hendes mor i panik

Nils Würtzenfeld

402 uger siden

|

02/11/2016
Viralt
Privatfoto
Privatfoto
En lille pige er gået fra at ligne en heks til at ligne tegneseriefiguren Hulk.

Dagens topnyheder

Som så mange andre børn skulle engelske Amelia klædes ud til Halloween, og kostumevalget faldt på en uhyggelig heks. Det skriver Metro.

Derfor blev femårige Amelia traditionen tro malet hekse-grøn i hovedet af sin mor, Louise Unsworth, der efterfølgende sendte sin datter til en Halloween-fest med hendes legekamerater.

Privatfoto

Men da den femårige pige efter nogen timer var hjemme igen, ventede der moren en grim overraskelse.

Farven ville nemlig ikke gå af, og selvom Louise skrubbede og skurrede sin datters ansigt, så fortsatte den lille pige med at være grøn i hovedet.

- Jeg forsøgte med alt for at få farven væk. Vådservietter, babylotion og babyolie, men intet virkede, fortæller en frustreret Louise Unsworth, der efterfølgende søgte hjælp.

Privatfoto

Hun blev anbefalet at bruge sprayen WD40 - olien der kan fjerne lidt af hvert.

- Mens Amelia var i bad, forsøgte jeg at komme lidt WD40 på en vatpind, som jeg efterfølgende duppede på hendes kinder uden at komme for tæt på øjnene. Det viste sig at være det eneste, der virkede nogenlunde, men jeg ønskede ikke at komme for tæt på hendes øjne, så hun har stadig grønne øjenbryn og øjenhuler, fortæller Louise, der ikke aner, hvornår farven forsvinder helt.

Den genstridige ansigtsmaling blev købt i butikskæden Wilkos, som nu har iværksat en undersøgelse af farven. Den er dog ikke taget af butikkens hylder endnu.

Privatfoto

- Wilkos vil gerne understege, at dette er det første tilfælde, hvor der er blevet klaget over dette populære produkt, men alligevel undersøger vi sagen grundigt, og vil forsøge at give kunden svar så hurtigt så muligt, fortæller en talsmand fra Wilkos.

Hovedpersonen selv har dog tager hele episoden med et smil.

- Heldigvis finder hun (Amelia, red.) det hele meget underholdende, men jeg er bekymret for den grønne ansigtsmaling. Jeg ved godt, at den var billig, men man forventer ikke, at den skal smitte sådan af på ens barn, lyder det fra Louise.

I Amelias klasse har man da også moret sig over pigens nye hudfarve, og selv Amelias klasselærer har sagt, at Amelia nu ligner tegneseriefiguren 'The Incredible Hulk'.