5 geniale måder at holde børnene underholdt – og spare penge

Ida Veiden Brakstad

398 uger siden

|

03/12/2016
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Spar både penge og sure miner med disse geniale tips.

Dagens topnyheder

Endelig weekend. Tid for dovne morgener og afslapning efter en lang og hård arbejdsuge. Men vent. Hvis du aktive småtrolde der hjemme, kan det hurtigt slå skår i weekend afslapningen. Men fortvivl ikke. Nu kan du nemlig både holde dem underholdt OG spare penge.

Hundredevis af forældre har delt billeder af sine bedste og mest kreative opfindelser på billeddelings-sitet Imgur. The Mirror har samlet nogle af de bedste tips til, hvordan du både kan holde børnene aktive OG spare penge.

1.Spar toiletpapir med Ringenes Herre

Danskerne bruger i snit 51 ruller toiletpapir årligt, og børn står for en stor del af dette forbrug. Hvis du er urolig over, at børnene bruger for meget toiletpapir, så kan dette være løsningen. Rigtig mange børn er vilde med Ringenes Herre-filmerne, så hvorfor ikke lade dine små fantasy-entusiaster lave en toiletpapir-stopper med et velkendt og meget passende citat fra troldmanden Gandalf?

Foto: Imgur

2.Tag det sure med det søde

Det sker tit, at børn falder og slår sig. Nogle gange kan det udløse en voldsom kædereaktion med hylen og skrigen. Med denne geniale løsning undgår du, at den lille pode går fuldstændig i baglås. For hvem kan vel modstå et koldt omslag bestående af bløde og søde marshmallows?

Foto: Imgur

3.Bliv kvit skrald på en kreativ måde

Er kælderen eller loftet fyldt til randen med tomme flyttekasser? Og har du en lille kunstner der hjemme, som har behov for at udleve sin kreativitet? Så kan du slå to fluer med et smæk. Udstyr den den fremtidige Picasso med farvestifter og lad den lille kunstner gå kreativt amok på den tomme flyttekasse. Fra skrald til guld.

Foto: Imgur

4.Sæt vildbasserne i ”arbejde”

Nogle gange kan det gå så vildt for sig, at man simpelthenbliver nødt til at smide de små ud i haven for at lege.Og hvis du har et træhegn i haven, er dette en genial måde at holde vildbasserne aktive. Giv børnene hver sin malepensel og en bøtte med vand aka magisk lak, og bed dem 'lakere' hegnet (med vand). Dette kan holde dem aktiveret i laaang tid.

Foto: Imgur

 5.Forvandle trappen til en sjov rutsjebane

En supersjov og helt gratis måde at holde de små underholdt i timevis. Flyttekasser er løsningen – igen-igen. Bræt kasserne ud, læg dem i et tykt lag og tape dem sammen. Derefter placérer du pappkonstruktionen i trappeafsatsen – og voila: Du har en genial og utrolig sjov rutsjebane.

Foto: Imgur