5 ultimative tegn på, at dit forhold er dødsdømt

Hvis du genkender punkterne herunder, så er der en god chance for, at du fortjener meget mere, end din kæreste giver dig lige nu.

YourTango har samlet alle tegnene på, at det er på tide at revurdere dit parforhold. Hvis du netop har slået op med en kæreste, så kan de også bare bekræfte dig i, at du har gjort det rigtige.

1. Han overfalder dig verbalt, fysisk eller psykisk 
Hvis han har gjort det til en vane at tale ned til dig og behandle andre mennesker mere respektfuldt end dig, så er det måske på tide at sige fra. Hvis han er fysisk voldelig over for dig, så giver det sig selv, at du må slutte forholdet.

2. Han svigter din tillid
Hvis han er dig utro eller på andre måder systematisk misbruger din tillid, så er det et klart signal om, at du skal vinke farvel. Måske er han god til at overbevise dig om, at det er DIG, der er noget galt med, når du bliver ked af hans handlinger - men lyt til din mavefornemmelse her.

3. Du mærker kun hans kærlighed i gode tider
Når I har det godt sammen, så har I det rigtig godt. Men støtter han dig også, når det går knap så godt? Elsker han dig, som han bør, når du er ked af det, eller stikker han af? Hvis der er flere dårlige dage end gode, så skal du måske overveje, om du ikke vil være lykkeligere alene (svaret er jo).

4. I udvikler jer ikke
Hvis I ikke udvikler jer individuelt og sammen I forholdet, så er det et klart tegn på, at der er noget galt. Måske bevæger I jer i hver retning, måske bevæger I jer slet ikke. Arbejder I sammen hen mod jeres fælles drømme, eller står I stille og har svært ved at blive enige om, hvilken vej I skal gå - så skal I måske gå hver til sit.

5. Venner og familie bryder sig ikke om ham
Venner og familie kan sagtens tage fejl. Det er set før, at mor og far ikke synes godt om deres datters valg af kæreste, fordi ingen er god nok til deres lille skat. Men hvis dine omgivelser ikke ændrer mening, når de har set, hvor glad han gør dig, hvor fantastisk han i virkeligheden er, så er det måske værd at tænke over, om de ser noget, som du ikke ser. Kærlig gør som bekendt blind. Og hvis du desuden genkender de øvrige punkter, så er der formentlig noget om snakken.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip