6 forskellige sovestillinger: Det siger de om jeres parforhold

Sover I på ryggen? På maven eller viklet ind i hinanden? Her kan du læse, hvad jeres sovestilling afslører om jeres forhold.

Det er meget forskelligt, hvordan folk sover bedst.

Nogen vil helst ligge på maven, andre på ryggen, og når vi sover med vores partner, skal der også oftest koordineres med hans eller hendes sovestilling.

Man faktisk så siger jeres fælles soveposition en hel del om jeres parholdhold.

Det påstår Inderpendent, der har videreformidlet et studie fra Edinburgh International Science Festival, hvor forskere har undersøgt pars sove- vaner og stillinger.

I studiet er man nået frem til, at søvnstillinger ikke er tilfældige, da de ofte afspejler, hvordan vi som par har det med hinanden.

Derfor får du her seks forskellige sovestillinger, der muligvis kan afsløre en hel del om dig og din partner.

1. Viklet ind i hinanden: Hvis I sover meget tæt med arme og ben nærmest viklet ind i hinanden, er det oftest et tegn på, at I er et nyt kærestepar, der bare ikke kan få nok af hinanden. I hvert fald tyder det på utrolig meget nyforelskelse, når I begge har det helt fint med at ligge så tæt.

2. Ansigt mod ansigt: Hvis I plejer at ligge på siden vendt mod hinandens ansiger, så er det et tegn på, at I har en stærk sammenhængskraft. Dog tyder det også på, at I med fordel kunne bruge mere tid sammen i hverdage, ligesom I muligvis trænger til at arbejde på jeres fælles kommunikation.

Læs også

Hun fik nok af penisbilleder fra fremmede mænd: Nu har hun taget en grusom hævn

3. På din partners skulder: Har du for vane at benytte din partners skulder som hovedpude, så tyder det på, at du er den i jeres forhold, der er mest afhængig af den anden. Samtidig fastlår søvnforskerne, at I som par har en fantastisk kemi, men at én af jer til tider har det svært med at rette ind efter den andens ønsker og synspunkter.

4. Kramme-stilling: En sovestilling, der minder om punkt nummer 3, men hvor den øverste af jer (oftest kvinden) nærmest ligger ovenpå sin partner, mens denne gengælder nærheden i en fast omfavnelse. Denne stilling er typisk blandt par, der ikke er bange for at vise deres følelser overfor hinanden. Det betyder dog også, at manden i forholdet oftest er den dominerende og bestemmende.

5. Med ryggen til hinanden: Denne soveposition vidner om et lykkeligt forhold, hvor I både hviler i hinanden og respekterer hinandens behov for personlig frihed. Jo mere plads der er mellem jeres rygge, jo mere selvstændige er I, og jo mere har I hver brug for plads. Er der meget langt mellem jer, kan det dog også tyde på, at der er noget galt i forholdet.

6. Hulter til bulter: Hvis I begge har det med at brede jer i sengen og nærmest rode rundt i begge ender, så vidner det om, at I har et stærkt behov for at frigøre jer fra hinanden. Denne soveposition kan dog også vidne om, at I begge er for selviske i jeres forhold.

Du kan se en video herunder, hvori de seks stillinger er illustreret og forklaret:

What Your Sleeping Habit Says About Your Relationship

Læs også: Denne overraskende teknik får dig til at sove på 1 minut

 

 

Dagens Gossip