6 grunde til at du skal takke din mor i dag

Ane Sørensen

375 uger siden

|

14/05/2017
Viralt
Modelfoto: Shutterstock
Modelfoto: Shutterstock
Mors dag er en oplagt lejlighed til at takke din mor for alt det, som hun har gjort for dig igennem livet.

Dagens topnyheder

Søndag den 14. maj er det mors dag og blomsterhandlere over hele landet har formentlig travlt med at lange blomster over disken til de danske mødre.

Dagen er en oplagt lejlighed til at vise sin mor, at man sætter pris på hende. Det kan være med en gave, men også ved at fortælle, hvor vigtig hun er for dig.

Dagens.dk har samlet en håndfuld grunde til, at du skal takke din mor i dag.

1. Fordi hun gav dig livet.
Hun gik igennem ni måneder med morgenkvalme, humørsvingninger og søvnløshed. Hun fødte, ammede dig og stod op midt om natten for at made dig, skifte dig og trøste dig, når du havde brug for det.

2. For alt det, som hun har lært dig.
Din mor lærte dig at tale, at gå og at cykle. Men hun lærte dig også at elske, at det er okay at fejle, og at du er god nok lige præcis, som du den du er.

3. For at have vasket dit tøj.
Hun tog sig af dig i årevis, før du lærte at klare dig selv. Hun vaskede dit tøj, lavede din mad, smurte din madpakke og sørgede for, at du altid havde det godt.

4. For at passe på dig.
For alle de gange, hun har sikret sig, at du ikke kom til skade. Sørget for, at du kom sikkert hjem og passet på dig, så godt som hun nu kunne. Men også for at hun gav slip, da tiden var inde og lærte dig, hvordan du skulle klare dig selv.

5. For at elske dig højere end nogen anden.
Man siger, at en mors kærlighed til sit barn er ubetinget. Ingen elsker dig højere end hun gør. Og lige meget, hvad du gør, så vil hun aldrig stoppe med at elske dig.

6. Fordi hun altid er der.
Når du ikke havde andre at gå til, så kunne du altid gå til din mor. Hun var altid klar til at lytte, give gode råd og trøste, når du havde brug for det. Uden en forventning om at få noget tilbage.