6 ting du skal vide før du kaster dig ud i en trekant

Står en trekant på din liste over ting, du skal prøve inden du dør, så skader det ikke at lave lidt research på området.

For hvordan griber man egentlig en trekant an i kampens hede, når tre hovedet, tre kroppe, tre kønsdele og tre sæt fødder skal gå op i en højere enhed?

Her er seks ting, du skal vide, inden du inviterer din lækre nabo ind i jeres dobbeltseng.

Læs også: Disse 5 ting må du ALDRIG gøre før sex

1. Sæt grænser. Uanset om du kender de to andre i trekanten er det en god ide at alle ved, hvor alles grænser går. Er analsex i orden, skal der kysses på munden og er det med eller uden kondom?

2. Din mund vil aldrig være lukket. Din mund kommer på arbejde, hårdt arbejde. Enten er den fyldt, eller også stønner du.

3. Det minder ikke om en pornofilm. Det kræver lidt øvelse at få tre kroppe til at arbejde sammen, så der vil være en del situationer, hvor der er behov for, at parterne flytter sig eller indtager nye positioner. Og der vil være sved og pinlige lyde. Så hvis trekanten skal optages, så lad kameraet blive hjemme de første par gange.

Læs også24 akavede sandheder om sex, som du ville ønske, nogen havde fortalt dig

4. Bare grin løs. Der kommer formentlif til at være nogle sjove situationer, når man kaster sig ud i en trekant. Det bedste trick er at grine af det, istedet for at lade de små smuttere ødelægge ens selvtillid eller foretagende.

5. Ikke danne par. Selvom du er mere interesseret i den ene part, så skal du ikke forsøge at holde den anden part ude. Ellers kan du lige så godt droppe trekanten - alle skal have det sjovt.

6. Hemmelighed. Aftal på forhånd om jeres lagengymnastik skal forblive mellem jer tre, eller om resten af verden gerne må vide det - og hvor meget de må vide. Det kan nemt spredes sig som en steppebrand, hvis man bor i en mindre by. 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip