7 faser alle går igennem, når man onanerer

Hvor mange kan du genkende?

Det er den tid på dagen, ugen, måneden eller året.

Du skal være lidt god ved dig selv - det fortjener du. Men det er ikke første gang, så du har en rutine. En fase eller flere som du går igennem. 

Kan du genkende dem?

1. Beslutningen.
Enten har du planlagt det hele dagen, eller også er det et lyn fra en klar himmel. Nu må det gøres. 

2. Forberedelsen.
Du undersøger omhyggeligt omgivelserne, så ingen kan høre eller se de synder, som du skal til at bedrive. Det hele skal være praktisk og inden for rækkevidde, hvis du støder på problemer undervejs

3. At finde det perfekte videoklip.
Når kysten er klar, så skal du bruge det rette materiale. Før internettet måtte man bruge fantasien (eller blade og vhs-bånd), men i dag må man bruge 10-15 minutter i forskellige porno kategorier, for at finde det perfekte videoklip.

4. Start akten.
Alt er på plads. Nu er det tid til en onanifest af Guds nåde. Du er klar.

5. Kampen.
Ophidselsen sætter en kæp i hjulet, og hver sene og muskel i armen (og andre steder) bliver belastet mere end de er vant til. Men nu giver du for helvede ikke op. Trods mælkesyren og bid det i dig. Du er så tæt på mål.

6. Efter-onani-spil.
Fluff, sagde det, og så er det hele ovre. Du ligger der med krampe i armen, sved på panden, et absurd ansigtsudtryk og alt hvad du føler er skam. Du kigger på skærmen, og tænker “hvad fanden er det for noget lort, jeg ser på?”.

7. Slet browserhistorikken.
Projektet er slut. Sporene skal slettes. Med rystende hånd fjerner du kategorisk alle henvisninger til dit skamlige foretagende. Det hele er forbi.  

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip