7 ting du kan gøre inden sex, som styrker jeres forhold

Modelfoto: Shutterstock

Samlejet mellem to mennesker, som er glade for hinanden, er noget af det mest intime, der overhovedet findes. Men sommetider kan det godt gå lidt for stærkt, når lysterne pludselig tager over.

Det kan dog godt betale sig at standse lidt op og bruge ekstra tid på at dyrke hinanden. Her er ifølge Women's Health Magazine en række ting, du kan gøre, som vil styrke jeres forhold både i og uden for sengen.

TILBUD: Køb Viagra og få erektion i op til 4 timer - Klik her

1. Kig hinanden dybt i øjnene.
Intet skaber intimitet og øger nærværet mellem dig og din partner som en intens øjenkontakt. Brug et par minutter på at betragte hinanden, før I kaster jer ud i den seksuelle akt. 

2. Del jeres fantasier.
En åben og rummelig kommunikation omkring jeres sexliv og individuelle lyster vil være sundt for jeres parforhold. Få hinanden til at sætte ord på, hvad det er, der tænder jer. Måske har I de samme fantasier, eller har lyst til at prøve hinandens af i dobbeltsengen.

Læs også

8 grunde til at have sex med din bedste mandeven

3. Forlæng forspillet.
Sæt tempoet ned - rør ved hinanden, inden tøjet ryger af, kys din partner dybt og kig ham eller hende i øjnene. I kan også udforske hinanden kroppe, inden selve samlejet begynder. Når I trækker den seksuelle spænding ud, vil den formentlig blive større. Så bliver nydelsen det sandsynligvis også.

 4. Rør ved hinanden.
Det er ikke kun i forbindelse med sex, at din partner har brug for fysisk kontakt fra din side. Husk at kysse ham eller hende sommetider, nus din partner lidt i håret og hold om vedkommende. Den fysiske kontakt vil styrke nærværet mellem jer.

5. Giv hinanden en kompliment.
I en travl hverdag og et parforhold, der til tider bliver lidt trivielt, kan det være svært at huske at komplimentere sin bedre halvdel. Fortæl hende, at hun ser ekstra dejlig ud i dag. Lad ham vide, hvor lækker, du synes han er. Det vil give jer et lille selvtillidsboost og sikkert gøre samlejet endnu bedre.

Læs også

5 steder på kroppen, hvor kvinder helst vil røres under sex

6. Grin sammen. 
Intet er så sexet som latter. Og intet får os til at føle os bedre tilpas, end når vi griner. Sørg for at have det sjovt med din partner. Det vil styrke jeres forhold og sikkert også gavne jeres samvær på lagnerne.

7. Plej dig selv.
Sommetider går der lidt hverdag i ens fremtoning, når man bor sammen med sin partner. Men hvis du lige sørger for at barbere dine ben, tage en dejlig parfume på, eller dit pæneste undertøj - så vil din partner med garanti sætte pris på, at du har gjort lidt ekstra ud af dig selv. Både i og uden for sengen.