8-årigs fødselsdagsfest løb af sporet, og politiet måtte tilkaldes: Drengene var påvirkede og vilde

Et par svenske betjente måtte uden tvivl spærre øjnene op, da de fredag eftermiddag blev kaldt ud til uroligheder i forbindelse med en fest i det centrale Sverige. Det skriver Expressen.

For da politiet ankom, viste den vilde fest sig at være en otte-års børnefødselsdag, som var løbet helt af sporet. De unge deltagere var nemlig påvirkede og ikke til at styre.

Der gik dog ikke længe, før det gik op for ordensmagten, hvad de unge drenge havde taget. Der var nemlig ikke tale om hverken alkohol eller narko, men derimod slik.

De vilde fødselsdagsgæster var simpelthen blevet højtråbende og uregerlige af for voldsomt et sukkerindtag, og derfor valgte politiet, efter samtale med børnenes forældre, at beslaglægge drengenes fødselsdagsslik.

Før politiet forlod festen, valgte man dog at give drengene en sjov oplevelse.

Derfor linede man fire af de 'sukker-høje' knægte op mod patruljevognen, som om man fra politiets side havde foretaget en anholdelse af de unge ballademagere.

Etferfølgende lagde politiet et billede af 'anholdelsen' op på deres Facebook-side til stor underholdning for deres følgere.

 

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip