8-årig autistisk dreng fyrer den af til Michael Jacksons Thriller foran butik

Kristine Bugbee

402 uger siden

|

30/10/2016
8-årige William Ryan er blevet et viralt hit, efter at han blev filmet foran en butik, hvor han slog sig løs til monsterhittet Thriller.

Dagens topnyheder

Autistiske William Ryan var på ferie med sin familie i St Ives, Cornwall i England, da han uden tøven fyrede den af til et af Michael Jacksons største hit foran en butik i onsdags.

Hans skønne optræden blev fanget af et webkamera, og klippet er siden gået verden rundt.

William Ryans 34-årige mor Gemma spillede sangen på sin mobil, mens hendes søn viste sine dansetrin frem på strandpromenaden foran andre feriegæster.

Butikken, som William Ryan dansede foran, har siden lagt videoen på Facebook, hvor de skriver, at den 8-årige dreng har vundet deres webcam-konkurrence. Den livsbekræftende optagelse er blevet set tusindvis af gange, og Wiliam Ryan er blevet inviteret tilbage til butikken for at modtage en fin præmie - blandt andet legetøj og et gratis ophold i feriebyen.

Hans mor fortæller til Daily Mail, at hendes søn forelskede sig i Michael Jacksons musik for to år siden, og siden har han lært sig selv at danse som kongen af pop. 

Det var William Ryans egen idé at deltage i webcam-konkurrencen med en Thriller-dans. Han har aldrig modtaget danseundervisning, men han bruger flere timer på at se Youtube-videoer med Michael Jackson for at lære de populære trin.

Se den fine optræden herunder.