8 grunde til, du bør byde en kvinde med former velkommen i din seng

Det er slet ikke en skam at have former - tværtimod.

I mange år dikterede moden, at man skulle være så tynd som muligt. Heldigvis er der kommet noget andre idealer for, hvad der er sexet. Se grundene til at få en kvinde med former ned i din seng:

1. Indbyggede airbags
Der er god polstring, så du behøver ikke være bange for at få blå mærker, når I tumler rundt.

2. De naturlige fødemaskiner
Det er måske ikke alt tøj, der sidder fantastisk på en kvinde med kurver, men hendes krop signalerer, at den er sund og stærk til at føde børn. Og selvom man ikke vil have babyer nu, så vil urmennesket i din tænde på hendes hofter.

3. Noget at tage fat i
Når man har sex, så er det rart, at der er noget der bølger, og der er steder at plante sine hænder, og her er den kurvede kvindekrop helt perfekt.

Læs også: Seks grunde til, at kvinder, der elsker hunde, er de bedste hustruer

4. Noget at fylde undertøjet ud med
Sexet lingeri er en god måde at få tændt op under sin kæreste eller partner, men der skal være noget at pakke ud af undertøjet - ligesom hendes sexede former.

5. God at ligge op af
Kurvede kvinder er ofte lidt fyldigere, de steder som traditionelt er større på kvindekroppen. Derfor vil man elske at ligge op af hende.

6. Større bryster eller baller
Mange mænd er glade for netop de to områder på en kvindekrop, og har man kurver, så er der som oftest et af stederne, hvor man kan komme tilbage og få anden servering.

7. Noget der svinger.
Når sex-rytmen er i gang, så vil man kunne se det på en kvinde med kurver. Hendes bryster vil bølge frem og tilbage i hypnotiserende bevægelser til glæde for tilskueren.

8. Du har sex med et leve-menneske.
Selvfølgelig er der undtagelser, men er man i seng med en kurvet kvinde, så er hun ikke typen, som tæller kalorier, det holder hun for meget af livets goder til. Chancerne er gode for, at hun har det på samme måde med sex og derfor bare giver den gas.

God fornøjelse!

 

 

Dagens Gossip