8 grunde til, at sex er bedre i 30’erne end i 20’erne

1. Man går efter guldet.

Ikke så meget pjat med at rode rundt i akavede stillinger for at prøve noget nyt. Man ved, hvad der virker, og hvad der er mest sexet, og så ‘spicer’ man tingene op med nye tricks i de helt rette mængder.

2. Ældre partnere kan mere.
Nu har man alligevel haft flere ture i lagen-rodeoen - og det betaler sig.

3. Folk i 30’erne hviler mere i sig selv.
I 20’erne er man nervøs over, hvordan man ser ud i de forskellige vinkler, men i 30’erne er man faldet mere til i sin krop, og det giver en mere sexet omgang i dynerne.

4. Kvalitet frem for kvantitet.
Indrømmet, det bliver ikke til lige så meget sex, som det gjorde inden voksenlivet for alvor ramte, men det gør så også, at man bare er helt klar, når det sker.

5. Skønheden.
30’erne er en flot alder, man har fået de første smilerynker, måske de første par børn, og man føler sig i live og sexet.

Læs også: Her er den stilling i sengen, som tænder dig mest ifølge dit stjernetegn

6. Knap så mange ‘fuld fremmed’-knald og flere udvalgte fornøjelser.
Når man har fået nogle år på bagen, så lærer man også, hvad man har lyst til og med hvem. Det er bare bedre at være i kompetente (og nogle gange kærlige) hænder, end det er at kaste sig over en ukendt person med brækånde.

7. Det er ikke så svært at komme med rettelserne.
Man ved efterhånden, at kommunikation under sex er en god ting, og det er ikke en skam at sige, at en hånd skal flyttes, eller der skal en anden ‘vinkel’ på.

8. Realistiske forestillingerne.
Man indser også med årene, at sex er en magisk ting, som ikke skal ødelægges af et pres, der kommer udefra. Vi kan ikke alle have et sexdrive, som Samantha fra Sex and the City, men det er ok, så længe man har al den sex, man har tid og lyst til.
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip