8 tegn på, det er tid til at droppe din kæreste - selvom han er sød

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du nikker genkendende til disse punkter, bør du måske overveje, om du og din partner er rigtige for hinanden.

Det er altid svært at gøre det forbi med en person, som du rigtig godt kan lide.

Men hvis du og din bedre halvdel ikke er rigtige for hinanden, er det bedre for jer begge, at I kommer videre.

Cosmopolitan har samlet en række tegn på, at det måske er tid til at droppe din bedre halvdel, selvom han er en udmærket kæreste.

Læs også

Fyr dukker uventet op til fest, hvor hans kæreste er: Hævner sig omgående, da han får øje på hende

1. Du vil ikke være den eneste single.
De fleste kender sikkert følelsen af at være den eneste single i vennegruppen. Det kan være ganske hårdt at være alene, hvis veninderne har nok i deres bedre halvdele og det sociale samvær består af parmiddage og andre fælles aktiviteter. Men det bør aldrig være grunden til, at du bliver hos din partner.

2. Du er ikke begejstret.
Jeres parforhold er hyggeligt, belejligt og måske endda praktisk. Men det er ikke noget, der giver dig sommerfugle i maven eller gør dig begejstret. Måske er det tid til at gøre status over dit parforhold og finde ud af, hvor gode I egentlig er for hinanden.

3. Du kan ikke undvære hans familie.
Du har mødt en mand, som har en fuldstændig fantastisk familie. Du svinger virkelig godt med dem og kunne ikke forestille dig en bedre svigerfamilie. Det er pokkers ærgerligt - men hvis hans familie og venner er en tungtvejende grund til, at du bliver hos ham, så er det tid til at genoverveje dit parforhold. 

Læs også

20-årig kvinde sætter 'lortespand' til salg på nettet: Nu griner alle af hende

4. I skændes aldrig om noget vigtigt.
Det virker måske umiddelbart som et godt tegn, at du og din bedre halvdel aldrig skændes. Men det er det ikke nødvendigvis. Der er problemer i alle parforhold. Hvis din partner aldrig diskuterer dem med dig, skjuler han måske sin utilfredshed med forholdet.

5. Du er bange for at såre ham.
Det er en frygtelig følelse at såre en person, som du holder utroligt meget af. Men tag ikke fejl; hvis du bliver hos ham af den grund, gør du ham en kæmpe bjørnetjeneste. Hvis han ikke er den rette for dig, er han bedre tjent med, at du forlader ham.

6. Du frygter, at du aldrig finder noget bedre.
Det kan være ganske nervepirrende at forlade et trygt parforhold og vove sig ud på singlemarkedet. Der er aldrig nogen garanti for, at du finder en mand, som du bedre kan lide. Men hvis du ikke tør, selvom han ikke er den rette, bliver du nok aldrig rigtig glad.

Læs også

Kvinde afviser mand efter date: Så skriver han den pinligeste besked i verden

7. Du tager ham for givet.
Spændingen i jeres parforhold er for længst gået fløjten. Du kan ikke længere huske, hvornår du har gjort noget, bare for at glæde din bedre halvdel. Det kan være en udfordring for mange, som har været sammen med deres partner længe. Men hvis I ikke formår at få vendt situationen, bør du måske finde én, som du forstår at sætte pris på og omvendt.

8. Du søger efter andre mænd.
Det er ganske normalt og som regel ret uskyldigt at kigge lidt efter det modsatte køn, selvom man er en del af et velfungerende parforhold. Men hvis det udvikler sig, bør du være opmærksom på, hvor omfattende dit behov er. Kribler det i dine fingre for at komme på Tinder og tjekke singlemænd ud, eller udleve fantasien om at være sammen med en anden, så er det måske ved at være tid.

Kvinde kiggede ind i pizzabuds bil og troede ikke sine egne øjne - nu er han fyret

 

 

Dagens Gossip