8 ting du IKKE må gøre ved en kvindes bryster

Hun elsker, når du forkæler hendes barm med blide bevægelser og kærlige kys. Men der er endnu flere ting, som hun bestemt ikke kan lide.

Der er god grund til at overveje din strategi, før du tryllebundet giver dig i kast med at lege med et sæt bryster - meget kan nemlig gå galt.

Dagens.dk har lavet en liste over hvad du bestemt IKKE skal gøre, når muligheden for nærkontakt byder sig.

1. Lad være med trykke på dem, som om det er to båthorn. Det er ikke rart at få dem mast flade mellem dine ivrige fingre. 

2. Drop de roterende bevægelser. Det føles ikke godt at få dem klemt sammen og drejet rundt og rundt, som om du forsøger at skrue dem af eller styre noget med et joystick.

3. Brystvorter er virkelig sensitive. Det er de færreste kvinder, der nyder at få nevet dem, som din bedstemor niver i dine kinder. Det er et seriøst no go. De skal behandles med ekstra bløde bevægelser.

Læs også: 13 grunde til at elske dine store bryster

4. Du må godt bruge din tunge på brystvorterne. Det er faktisk rigtig lækkert. Men lad for alles skyld være med at støvsuge hele brystet med din mund, som om du leder efter krummer - det er bare underligt. (Og vi behøver selvfølgelig ikke at skrive, at du aldrig må bide i dem, for det ved du naturligvis godt).

5. Glem det der med at ryste dem som en Cocio. Vi forstår godt, at det er fedt at have fri adgang til dejlige bryster, men det er ikke rart for nogen, når hele hendes overkrop vibrerer. Det er bare forvirrende.

6. Lad være med at give dem navne. Bare lad være.

7. I samme katagori som nive, mase og ryste finder vi 'trykke'. Det gør decideret ondt at få dem trykket flade, som om du forsøger at skubbe dem ind i hende. Drop venligst den vane.

8. Når alt kommer til alt, så gælder det bare om at være blid og sød. Så længe du ikke tager fat, som om du skal til at klatre op ad et bjerg, så skal det hele nok gå.

 

 

 

Dagens Gossip