9-årig pige var træt af lugten af våd hund: Så fandt hun på denne geniale opfindelse

Foto: Puff-n-Huff pressefoto

En genial ide blev til et smart produkt, da en 9-årig pludselig løste et af hverdagens små problemer.

For niårige Marissa Streng var det en fornøjelse at gå en tur med sin hund Mojo. 

Men hvis regnen begyndte at dryppe ned fra himlen, stod Marissa Streng tilbage med en meget våd mops, der ganske enkelt ikke kunne fordrage den varme luft fra hårtørreren. 

Da den smarte skolelev fra den amerikanske stat Florida skulle finde en smart ide til en konkurrence på sin lokale skole, var hun fast besluttet om, at finde på en løsning der kunne afhjælpe lugten af våd hund, der farede rundt i huset og smurte den våde pels af i møblerne. 

For hver gang at Marissa Streng fandt hårtørreren frem, så var hunden Mojo for længst stukket af, og der måtte bare være en nemmere metode, tænkte Marissa Streng. 

Læs også

Lille pige måtte køres på hospitalet efter voldsom ulykke: Da lægerne ser skaden, finder de en boltsaks frem

Derfor fandt den dengang niårige pige på en genial løsning. 

Ved at klippe huller i en pressening, konstruerede Marissa Streng en helt særlig dragt til sin hund, der omsluttede Mojo komplet. I dragten var der påsyet et lille luftrør, der kan tilsluttes enhver hårtørrer. 

Når hårtørreren tændes, pustes dragten op med varm luft, der nemt tørrer hundens pels, så man undgår lugten af våd hund i hjemmet. 

Foto: Puff-n-Huff pressefoto

- Det tager kun 15 til 25 minutter at tørre sin hund på den her måde. Der er elastikker i hullerne til hovedet og potterne, siger Marissa Streng til tbnweekly.com.

Foto: Puff-n-Huff pressefoto

Hun var meget spændt på, hvordan hunden Mojo reagerede på den særlige dragt, men han tog det heldigvis med oprejst pande. 

- Den første gang vi prøvede den på ham, kiggede han undrende på os, men da han kunne mærke den varme luft rundt om kroppen, slappede han med det samme af, og det gør de fleste hunde, siger Marissa Streng til tbnweekly.com.

Foto: Puff-n-Huff pressefoto

Den smarte løsning vandt den niårige pige en førsteplads, og siden deltog hun også en en opfinderkonkurrence med sin ide, hvor hun også fik en førsteplads. 

Så gik det pludselig stærkt for den unge skoleelev, der blev inviteret med på landsdækkende fjernsyn, hvorefter at folk for alvor fik øjnene op for den smarte opfindelse. 

Det fik investorer til ville støtte den smarte løsning, der i dag hedder ‘Puff-N-Huff’ og kan købes på nettet.

Den smarte tørringsklæde til hunde koster cirka 250 kroner og kan købes i tre forskellige størrelser, der passer til alle slags hunde. 

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

Og selvom at familien siden har haft travlt med at søge patenter på opfindelsen og brugt mange aftener ved symaskinen og til utallige møder, så er familien i dag meget stolte af Marissa Strengs opfinder-evner: 

- Vi er ekstremt stolte af hende. Hun lærer noget, som man ikke kan lære i skolen. Hun har været til møder med producenter, hun har talt med om farverne, og hun har lært om omkostningerne og marketing, det er uvurderlig viden, siger Sharon Streng, der er mor til den i dag 14-årige Marissa Streng.  

Se selv hele reklamen for den geniale Puff-N-Fluff her: 

 

Flabet tjener skrev denne besked på kundes kvittering: Det udløste straks en fyreseddel