9 ting du skal vide, før du forelsker dig i en sygeplejerske

Er du ved at falde for en sygeplejerske, så er der bare lige et par ting, du skal vide først.

Det er ikke helt konsekvensfrit at blive en sygeplejerskes kæreste. Til gengæld er der også mange positive ting ved faget, som falder ud til din fordel. Dagens.dk har lavet en liste.

1. Du skal kunne leve med et højt tempo
Dette vil næppe komme som en overraskelse: Sygeplejersker har en virkelig hektisk hverdag. Hvis du selv er den ubeslutsomme type, må du vænne dig til, at sygeplejersken handler i et helt andet tempo - og du skal lære at følge med.

2. Du vil ikke altid være førsteprioritet
En af hospitalslivets realiteter er, at det hele tiden gælder om at prioritere. Sygeplejersker har evnen til at adskille det mindre væsentlige fra det vigtige. Det kan komme bag på dig, men i nogle tilfælde er du bare ikke din kærestes førsteprioritet.

3. Sygeplejersken kan løbe tør for omsorg
En sygeplejerske bruger sin dag på at drage omsorg for mennesker. Lejlighedsvis vil du opleve, at din kæreste kommer hjem og er for træt til at give dig den opmærksomhed, som du higer efter. Jobbet kan være så drænende, at der bare ikke er mere omsorg at dele ud af derhjemme - og det kræver en ret forstående kæreste at acceptere det.

4. Du får ikke lov til at være doven
Sygeplejersker forstår, hvad hygiejne betyder, så du kan godt forberede dig på, at der skal gøres mere rent og ordnes mere vasketøj, end du er vant til. 

5. Fest, siger du?
Der er få, der er så glade for at have fri og koble af, som sygeplejersken er. Derfor kan du også forvente, at sygeplejersken virkelig slår sig løs, når der er mulighed for det - og det går ikke stille for sig. 

Læs også: Dette vil sygeplejersker gerne fortælle dig - de må bare ikke

6. Deres kolleger er som familie for dem
At have et krævende job, som det sygeplejersker har, gør noget ved venskabet mellem kolleger. Et højt arbejdspres med mange timer og krævende udfordringer på daglig basis gør, at der er et meget særligt bånd sygeplejersker imellem. Deres oplevelser binder dem sammen på måder, som det er svært for udenforstående at fatte, og det betyder, at du i nogle tilfælde må finde dig i, at kollegerne kommer først.

7. Hvis du bliver syg, så du har den bedste kæreste i verden
Når det en gang imellem er din tur til at ligge vandret og have ondt af dig selv, så kunne du ikke have ønsket dig en bedre kæreste. Sygeplejersken kan være mere omsorgsfuld end de fleste, og plejen er selvfølgelig altid i top.

LÆS OGSÅ: 13 sygeplejersker har sagt op i protest: ‘Jeg skulle fortælle patienterne, at de ikke kunne komme i bad’

8. Du taber som regel et skænderi
Sygeplejersker er vant til at få klar besked. Kommunikationen på et hospital er lynhurtig, og som sygeplejerske lærer man at tænke, svare og handle lynhurtigt. Det kan godt betyde, at du må vænne dig til at tabe diskussionerne derhjemme, fordi din kæreste er klar med det bedste argument før dig.

9. Du vil altid føle sig værdsat
De bedste egenskaber, din kæreste har, er omsorg og empati. En sygeplejerske er god til at lure, hvordan du har det, og er altid villige til at lytte til, hvad du har at sige.

 

 

 

Dagens Gossip