9 ting mænd aldrig kommer til at afsløre overfor en kvinde

Foto: Shutterstock

Det er ofte sandt, at kvinder er væsentlig bedre til at kommunikere og sætte ord på ting, end mænd er.

For mens mange kvinder er gode til at giver udtryk for, hvad de ønsker og ikke ønsker, så er mænd anderledes tavse og kan ofte gå rundt uden at sætte ord på, hvad de egentlig føler og tænker. Det skriver P4no.

Mange kvinde har sikkert gennem årerne ønsket at blive lukket ind i mandens hoved for at blive klog på, hvad pokker der egentlig foregår derinde, og hvilke ting, han ikke fortæller.

Nu har en lang række mandlige brugere af internetforummet Reddit imidlertid løfte lidt af sløret for, hvad mænd tænker, men aldrig afslører overfor kvinder.

1. Vi er skide ligeglade med håndklæder – og forstår dem ikke

For mange kvinder kan håndklæder opdeles i flere forskellige kategorier; gæstehåndklæder, badehåndklæder, dekorative håndklæder, håndklæder til håret, håndklædet til at stå på osv. For mænd er et håndklæde et håndklæde. Det siger vi dog ikke til jer – ligesom vi heller ikke siger, at vi efter bad har tørret os bagi med dit håndklæde til håret.

2. Vi husker ikke datoer

”Du husker vel nok, at det er på næste fredag, vi får besøg af Anders og Signe ikke skat? Et klassisk spørgsmål fra en kvinde til sin mand, og mens vi oftest svarer ja-ja, så lyver vi. Vi havde fuldstændig glemt alt om det besøg – ligesom vi heller ikke husker den dato vi i sin tid mødte jer, jeres mors fødselsdag eller hvornår hunden fylder år.

3. Vi kan godt lidt at få komplimenter og ros

Selvom vi blot trækker nonchalant på skulderen, når I spørger, om vi er blevet klippet eller roser os for at have samlet et skab, så elsker vi, når I lægger mærke til den slags og specielt, når I roser os. Det er dog ikke noget, vi siger højt, for som mand skal man helst være ligeglad med sådan noget pjat.

4. Vi kan heller ikke finde vej

Hvis der er noget, en mand altid kan, så er det at finde vej. Også når vi ikke kan. Om det bare er en tur i skoven eller på en kør-selv-ferie til Italien, så vil vi for alt i verden opretholde illusionen om, at vi kan finder vej uden kort og med bind for øjnene. Og hvis (når) vi farer vild, så er det i øvrigt aldrig vores skyld.

5. Vi kan ikke huske dine veninder

Selvom du utallige gange har fortalt om Lotte fra arbejdet, eller om Line fra dit fitness-hold, så er det ikke altid, vi husker dem. Ofte nikker vi bare, når I siger; ”Line du ved....”, og mens I fortæller løs, føler vi, at vi har sikret husfreden. Nogen, vi i øvrigt aldrig kunne finde på at fortælle, er, at vi huske dine pæne veninder bedst.

6. Vi har ikke støvsuget i alle krogene

Når det kommer til huslige pligter, så springer mænd ofte over, hvor gærdet er belejligt lavt. Så når I spørger, om vi har ordnet det, vi nu have lovet, så er svaret ja – også selvom vi langt fra har været ligeså grundige, som I ellers forventer.

7. Vi skammer os

Det findes rigtig mange ting, som vi mænd skammer os over, men som vi aldrig nogensinde vil nævne for jer. Sådan noget med, at have spise noget, som egentlig skulle have været smidt ud, at se porno, når du sover, placere en bussemand under spisebordet eller at have stukket dig en hvid løgn for at være sammen med vores venner i stedet for dig. 

8. Jeg er også bange for edderkopper!

Selvom mænd sådan helt officielt ikke er bange for edderkopper, så findes der alligevel en hel del mænd, der bestemt ikke er glade for de ottebenede krible krable-dyr. Og når I ovenikøbet beder os om at fjerne dem for jer, så sætter det altså alt vores mod på prøve.

9. Vi er jeres største fan

Selvom kvinder ofte gør og siger ting, som for os mænd er fuldstændig tåbelige, og selvom I kan drive os til vanvid på daglig basis, så er vi helt og aldeles fuldstændig fortabt i jer! Kvinder er fantastiske, og selvom vi ikke siger det, så var vi intet uden jer.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip