9 ting som du aldrig har takket din bedste veninde for (men burde)

Bedste veninder er mere værd end noget i verden, og de fortjener at få det at vide.

Hvor tit husker vi egentlig at takke vores allerbedste veninder og give dem al den kærlighed, som de fortjener?

Dagens.dk har lavet en liste med ni virkelig gode grunde til, at din bedste veninde er værd at sige tak til lidt oftere.

1. For alle de gange, hun lod dig komme tilbage, da du drev væk
I alle venskaber findes der intense perioder, hvor man ser hinanden hele tiden. Men der findes omvendt også tider, hvor man er knap så tæt på hinanden. Måske er en kæreste, et nyt job eller en rejse til udlandet kommet imellem jer. Men din bedste veninde lader dig altid gøre din egen ting, fordi hun ved, at du nok skal komme tilbage igen. Uanset hvor mange gange det er sket, står din veninde altid klar med åbne arme, når du 'vender hjem'.

2. For de gange, du var i forhold, som ikke var din tid værd, men hvor hun alligevel ikke stoppede dig
Huske du den gang, du var håbløst forelsket i den der fyr, som sagde alle de rigtige ord? Set i bakspejlet var han byens største taber, og det vidste din veninde godt, men hun stoppede dig ikke. Hun lod dig prøve det af, og takket være hende ved du nu, hvilke typer du skal undgå i fremtiden. 

3. For at være så utroligt tålmodig, når du plabrer løs om dit liv - og glemmer at spørge til hende
Du har talt i en halv time, og hun har knap nok fået 30 sekunder til at give sit besyv med. Når hun endelig får lov til at sige noget, afbryder du hende for at tale om dig selv igen. Du gør det ikke med vilje, og du ved godt, at hendes liv er lige så vigtigt som dit. Du glemmer det bare nogle gange...

4. For at lade dig låne hendes yndlingstøj/film/smykker/sko, som du var en evighed om at aflevere tilbage
Ups. Hvis du ikke har givet hende tingene tilbage endnu, selvom hun har spurgt mindst 14 gange det sidste halve år, så få det lige gjort, ikke?

5. For at stå ved din side gennem dine mest akavede stadier
Når du kigger tilbage på gamle fotografier, er det svært for dig at forstå, at nogen gad at være din ven dengang. Det ulige pandehår, trompetbukserne og de underlige solbriller. Hun var der gennem det hele.

6. For at klemme alverdens kulhydrater ned sammen med dig i stedet for at dømme dig for at være lækkersulten (hele tiden)
Hvis der er noget I to er gode til at lave sammen, så er det at spise. Hver gang I er sammen, er mad og drikkevarer en væsentlig del af jeres hygge, og hun dømmer dig aldrig for at sluge fem stykker pizza og klemme en dessert ned bagefter. Hun gør det tværtimod sammen med dig, til I har ondt i maven og ligger i hver jeres ende af sofaen og beklager jer.

7. For at lade dig føle dig hjemme
Du fylder ikke så lidt i din venindes lejlighed. Du overtager hendes seng, glemmer at stille tingene på plads, når du har brugt dem, bruger hendes skønhedsprodukter og går i køleskabet, som du vil. Hendes ro er beundringsværdig.

8 For aldrig at sige 'hvad sagde jeg'
Hun har måske sagt det med øjnene, men hun kunne aldrig drømme om at sige det højt. Bedste veninder behøver ikke at gøre et stort nummer ud af det, når den ene har taget fejl. Ingen grund til at hovere.

9. For altid at være ærlig med dig
Din bedste veninde er den eneste person, som altid vil være 100 procent ærlig over for dig. Hun griner af dine underlige tøjsammensætninger, siger sin mening om ham der, du kyssede med i byen, og hun er ikke bange for at råbe op, når du træffer en håbløs beslutning. Hendes ærlighed skyldes, at hun altid vil dig det bedste, og uden hende ved din side, ville du fare vild.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip