9 utrolige tegn på, at du har levet et tidligere liv

Det er et yderst kontroversielt emne, men det er alligevel sjovt at lege med tanken. For tænk nu hvis...

Det vakte stor opstandelse sidste år, da det nyvalgte folketingsmedlem for Dansk Folkeparti Karina Due i ramme alvor proklamerede, at hun har været en indianerdreng i et tidligere liv.

- Det er ikke noget, jeg tror. Jeg ved det. Det er kommet til mig under en meditation. Det er rigtig svært at forklare, men lige pludselig har man en viden om noget, forklarede hun til Radio24syv.

Uanset om man tror på, at der er mere mellem himmel og jord, eller man helt afviser, at der er noget om snakken, vil der altid være personer, som hævder, at de kan tale med ånder og har levet før - eller kan spå om fremtiden ved hjælp af kaffegrums og stjernernes position. 

Hører du til den fløj, der er åben over for det overnaturlige, er der her ni tegn på, at du har levet før: 

1. Du har tilbagevendende drømme
Dagens.dk har tidligere skrevet om, hvad indholdet af dine drømme kan betyde her og her. Men har du den samme drøm igen og igen, kan det være din underbevidsthed, der afslører et tidligere liv for dig. Bemærk, om der er historiske detaljer eller steder med i drømmen - det kan være ledetråde om, hvor og hvornår du levede.

2. Du har ofte deja-vu
De fleste har oplevet et deja-vu, men for nogle sker det hyppigt, og følelserne som er knyttet til oplevelsen, er stærkere end ved normale deja-vu. Nogle mener, at et deja-vu kan være et tegn på, at man har oplevet en lignende eller endda identisk situation i et andet liv.

3. Du har minder fra før din levetid
Dette er et af de tydeligste tegn: Du har minder fra en fjern fortid, hvor du endnu ikke eksisterede i din nuværende form, og det burde naturligvis ikke kunne lade sig gøre. Men hvis du helt tydeligt kan huske en oplevelse, hvor du kan beskrive tiden og stedet, selvom du ved, at du aldrig har været der, så kan der altså være tale om et minde fra et tidligere liv.

4. Du kan forudse begivenheder
Du har ikke bare deja-vu og minder fra fortiden, du er også skarp, når det gælder fremtiden. Hvis din intuition er så veludviklet, at du ofte ved, hvem der ringer til dig, før du har kigget på din telefon, og du generelt har held med at spå om fremtidige begivenheder, små og store, så kan det være et tegn på, at din sjæl er en gammel en af slagsen.

5. Du har irrationelle fobier
Er du bange for slanger, højder, vand, edderkopper, hunde eller fart, uden at der er en god grund til frygten? Uforklarlige fobier kan stamme fra traumatiske oplevelser i et tidligere liv.

6. Du lider af uforklarlige smerter
Hvis du pludselig får smerter i benet eller andre uforklarige piner i kroppen, som hurtigt kommer og forsvinder igen, kan det være et tegn på, at du har slået dig netop der i et tidligere liv.

7. Du har en soulmate
Hvis du føler dig tæt forbundet med en ven eller en kæreste, og du er sikker på, at I er soulmates, altså sjælevenner, så kan det være, at I også var tætte på hianden i et tidligere liv. Mærk efter, om I har en forbindelse, som er ud over det sædvanlige - måske er der noget om snakken?

8. Du føler dig som en gammel sjæl
Føler du dig klogere, end du burde være i din alder? Er du bare en smule mere vis og rolig end dine jævnaldrende? Din modenhed og dybde kan skyldes, at du har levet flere liv.

9. Du hører til i anden tid
Hvis du føler, at du hører til i en helt anden tidsperiode i verdenshistorien, så kan det måske være dit tidligere liv, du længes efter. Hvis du samtidig har på fornemmelsen, at du hører til et andet sted på kloden (uden at det handler om, at du skammer dig over Danmark, ligesom Vinterberg, Gråbøl, Medina og Hausgaard), så kan det være et tegn på, at du boede et helt andet sted i et tidligere liv.

Tror du på, at mennesker kan leve flere liv? Giv din mening til kende på Facebook.

Kilde: littlethings.com

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip