For 12 år siden forsvandt familiens hund: 12 år senere får de et overraskende opkald

18/09/2023 11:51

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det er 12 år siden, at familien meldte hunden Minion savnet. Takket være mikrochippen er de nu blevet lykkeligt genforenet.

Mest læste i dag

Crandall-familien adopterede Minion, da børnene var 8, 10 og 12 år gamle. Den dengang tre-årige bichon frisee blev hurtigt en del af familien. Indtil han en dag var sporløst væk fra haven, hvor han havde været ude og lege med en af ​​de andre hunde i familien.

Havelågen var ved et uheld stået åben, og dermed kunne de to hunde tage på eventyr på egen hånd. Den anden hund kom ret hurtigt tilbage, men Minion var væk.

Familien satte plakater op i nabolaget og besøgte dyreinternaterne rundt om i distriktet for at se, om deres lille flugt var dukket op.

Det var først 12 år senere, at telefonen kom. Og da Skip og Raleigh Crandall kom for at hente hvalpen, de havde fået som familiehund 12 år tidligere, var der ingen tvivl om, at Minion huskede, hvad der var derhjemme.

- Efter alle de år huskede han stadig. Da familien kom til kennelen, løb han rundt og var som en lille hvalp igen, siger Allyssa Sanford i den lokale dyrebeskyttelse til Fox News .

Familien havde naturligvis for længst opgivet håbet om at se Minion igen. Indtil Raleigh pludselig fik et opkald fra Maricopa County Animal Rescue.

- Jeg indså, at det her var et rigtigt opkald, for de havde detaljer om hans første adoption og oplysninger om hunden, som ingen andre ville have kendt, siger Raleigh om den utrolige besked, han fik.

Dyreværnscentret, som Allyssa Sanford arbejdede på, havde fanget Minion som en "herreløs hund". Men da de tjekkede, om han var chippet, fandt de en kontaktadresse og et telefonnummer fra 2011.

Sanford antog, at hunden stadig havde de samme ejere, men anede ikke, hvor længe Minion havde været forsvundet, da hun kontaktede familien.

Da hunden havde været væk så længe, ​​var det umuligt at vide, hvordan Minion ville være nu, 12 år efter de sidst så ham.

- Vi forberedte os på det værste, men vi fik det bedste, siger den glade familie.