Brud gjorde 'lille' opdagelse på bryllupsnatten - men mandens reaktion var endnu værre

18/09/2023 20:58

Jesper Bengtson

Viralt
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Et par havde ventet med at have sex til deres bryllupsnat, og her gjorde kvinden så en 'mindre' opdagelse.

Mest læste i dag

Et tilsyneladende idyllisk bryllup blev for nylig overskygget af en uventet åbenbaring, da et par, der havde været sammen i et år før deres ægteskab, besluttede at vente med at have sex indtil deres bryllupsnat.

Det var på den afgørende aften, at bruden opdagede noget, der satte spørgsmålstegn ved hendes mands påståede 'gammeldags værdier'.

Det skriver Daily Star.

Selvom kvinden tidligere havde bemærket, at hendes mand ikke var religiøs, beskrev hun bryllupsnatten som en øjenåbner, da han 'overraskede hende med en mikropenis på bryllupsrejsen og forsøgte at opføre sig som om intet var usædvanligt'. Denne uventede begivenhed kastede skygger over hendes forståelse af hans sande karakter.

Det var i et Reddit-opslag, at kvinden senere åbnede op om sin overraskelse, hvor hun delte sine tanker og bekymringer. I opslaget spurgte hun: "Er jeg skurken for at kigge ind i dette og være ked af, at jeg ventede til min bryllupsnat for at finde ud af, at han sandsynligvis ikke har så 'gammeldags værdier', som han siger, han han?"

"Jeg opførte mig, som om intet var usædvanligt og tog til byen med ham, men... Jeg føler mig lidt løjet for - eller noget blev bevidst tilbageholdt fra mig. Dette var mildest talt uventet. Og hvis du læser så langt, tak for din tid."

Opslaget genererede en bølge af reaktioner, med over 1.700 kommentarer fra Reddit-brugere. Nogle forsøgte at trøste kvinden og sagde, at størrelsen på hendes mands manddom ikke skulle afgøre et forhold.

En person, der mente at dette var mere end bare et 'størrelsesproblem', skrev følgende i kommentarfeltet: "Dette er et alvorligt tillidsproblem, det er ikke størrelsen, der er problemet her. Det er det faktum, at han ikke stolede nok på hende til at fortælle hende det, og to, nu kan hun ikke stole på, at han ikke er uærlig."