Alice bestilte dinosaur-kage til 2-årig søns fødselsdag: Det skulle hun aldrig have gjort

Foto: Polfoto/Caters

Britiske Alice Hatcher blev meget skuffet, da hun fik den kage, som hun havde bestilt til sin søns to års fødselsdag.

Britiske Alice Hatcher ville glæde sin søn Ralph med en rigtig flot fødselsdagskage, da den lille dreng blev to år gammel.

Derfor bestilte den 27-årige kvinde en kage, som skulle forestille en dinosaurus fra det populære børneprogram Gurli Gris - sønnens foretrukne tv-show.

Det skriver britiske The Sun.

Foto: Polfoto/Caters

Alice Hatcher fandt et billede på nettet af en kage med det motiv, som hun godt kunne tænke sig. Derefter delte hun billedet på Facebook med en forespørgsel efter en bager, der kunne lave noget lignende.

Moderen valgte en bager, som hun bad om at lave kagen for hende. Men da hun fik den leveret, var hun meget skuffet over resultatet.

Bageren skulle have fortalt Alice Hatcher, at hun var professionel konditor, og at det ikke var noget problem for hende at lave en kage, der lignede den på billedet.

Foto: Polfoto/Caters

Kagen ville blive bragt til døren om morgenen på dagen, hvor familien skulle holde fødselsdag for Ralph. Men da bageren kom med kagen, var moderen målløs over synet:

- Hun stod med kagen på dørtrinnet. Den var ikke engang i en æske. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Jeg tabte bare kæben. I øjeblikket var jeg for høflig, til at sige til hende, at den var forfærdelig. Men da min partner Darren så den, sagde han til mig, at jeg skulle have sagt noget, siger Alice Hatcher til The Sun.

Kagen havde en bleggrøn farve og en form, som var noget ude af proportioner.

Foto: Polfoto/Caters

Alice Hatcher ville ikke servere kagen for gæsterne, så hun løb i stedet en tur i det lokale supermarked for at købe en anden kage, som kunne erstatte den.

Alice Hatcher skrev efterfølgende til bageren og skrev, at hun ikke var tilfreds med kagen, som hun havde betalt 15 pund for (det svarer til omkring 125 danske kroner red.).

- Jeg ved godt, at det ikke var et højt beløb at betale for en kage, men jeg kunne have gjort det bedre selv. Det var bare til grin, siger Alice Hatcher The Sun.

Læs også

Bekæmp gråt hår naturligt: Nyt kosttilskud skal erstatte skadelig hårfarvning

Hun fik dog aldrig noget svar tilbage fra kvinden. Trods den mislykkede kage havde familien en dejlig fødselsdag, hvor de fik fejret Ralphs andet leveår.

Rikke bestilte en kage til kollegaerne - da de åbnede æsken blev de dybt forbløffede

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip