Alle taber kæben når hun afslører sin alder: 68-årige Melissa deler hemmeligheden bag sit ungdommelige ydre

Skrevet af Kamille Isaksen

23/02/2024
Foto: TikTok - msmelissa55
Foto: TikTok - msmelissa55
Hendes skønhedsrutine har været lidt anderledes end de flestes.

Mest læste i dag

Melissa fra Tennessee har formået at forbløffe alle ved at afsløre sin alder. Trods sine 67 år, ser hun markant yngre ud, hvilket har vakt stor opmærksomhed på sociale medier, hvor hun har samlet over 90.000 følgere på TikTok

I en tid, hvor kosmetiske procedurer som Botox og fillers er blevet normen for mange, har Melissa valgt en anden vej. På grund af medicinske årsager har hun ikke mulighed for at benytte sig af disse behandlinger og har derfor måttet stole på hudpleje.

Hemmeligheden bag hendes ungdommelige udseende? Et konsekvent brug af et bestemt hudplejeprodukt siden 1987.

Hendes valg faldt på Retin-A eller Tretinoin, en form for vitamin A, der fremmer hudens cellefornyelse og har vist sig at forbedre hudens kosmetiske udseende samt behandle hudproblemer som akne.

Men Melissas skønhedsrutine indeholder en endnu mere overraskende detalje. Hun anvender ikke hudcreme, men lader i stedet huden flage og tørre ud. Dette, hævder hun, stimulerer huden til selv at producere fugt og øge kollagenproduktionen over tid. En tilgang, der deler vandene blandt dermatologer, men som Melissa selv mener har bidraget væsentligt til hendes hudens sundhed og udseende.

Reaktionerne på Melissas udseende og hendes tilgang til hudpleje er overvældende positive. Kommentarer på hendes sociale medieprofiler udtrykker både chok og beundring over hendes naturlige skønhed og det faktum, at hun ikke benytter sig af filtre. .

Melissas historie og skønhedstips kan findes på hendes TikTok-profil, hvor hun fortsat deler sin viden og erfaring med sine følgere.