Annette får sms fra veninde om mystisk drøm - 7 år senere sender hun ultralydsfoto tilbage

Nils Würtzenfeld

390 uger siden

|

30/01/2017
Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
For syv år siden sendte Anne en særlig Facebook-besked til Annette. Nu har veninden sendt en utrolig besked tilbage.

Dagens topnyheder

Det var en både sød og lidt underlig besked, som amerikanske Annette Falconer for syv år siden modtog fra sin gode veninde Anne Waldrop.

- Jeg havde helt glemt drømmen, indtil jeg så dit navn i mit news feed, og pludselig kom jeg i tanke om, at jeg i nat drømte, at du havde født tvillinge piger. Jeg ved ikke, om det er profetisk, men det håber jeg sørme, stod der i beskeden. Det skriver Littlethings.com.

Straks svarede Annette Falconer, at beskeden i den grad var pudsig, da hun selv havde haft drømme om, at hun ville føde tvillinger.

Og i 2016 skete det utænkelige så:

Knap syv år efter den bemærkelsesværdige besked og den mærkelige drøm, blev Annette Falconer gravid, og da hun dukkede op til scanning, kunne man bekræfte de forudsigelser, som både Annette Falconer og Anne Waldrop havde haft for år tilbage.

Annette Falconer var gravid med enæggede tvillinger.

Lige op til dette punkt havde det bestemt ikke ligget i kortene for den kommende mor, at forudsigelserne om tvillinger skulle gå i opfyldelse. Hun havde nemlig i forvejen to børn, som vel og mærke ikke var tvillinger.

Men skæbnen ville det anderledes.

Derfor sendte Annette Falconer også en Facebook-besked til sin gamle veninde, Anne Waldrop, hvori hun vedhæftede et scanningsbillede – syv år efter den utrolige forudsigelse.

Herunder kan du se en video om det vilde forløb: 

Og apropos små børn der kommer til verden: Se også den rørende video af dette par, der skal møde deres lille adoptivdatter for allerførste gang.