Ansat i biograf fik ulækker overraskelse efter visning af 50 Shades

Emil Ryttergaard

386 uger siden

|

15/02/2017
Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Det er ikke gået stille for sig til premieren til den nye Fifty Shades-film 'Fifty Shades Darker', hvor flere biografgængere har lusket ekstraudstyr med ind i biografmørket.

Dagens topnyheder

En tur i biografen inkluderer en række gode ting, som jo bare skal være i orden, før at det bliver en god tur.  

Hvis popcornene er varme, sodavanden er kold og ens kæreste eller udvalgte biograf-ven er i godt humør, så er tjeklisten på plads. 

Men til den nye Fifty-Shades film breder der sig en ny, sær trend med udvalgte genstande, der bestemt ikke er normalt at have med i biografen, skriver Mirror.

Ved flere visninger af filmen har biografpersonalet nemlig fundet agurker under biografsæderne, efter rulleteksterne var gledet over skærmen. 

I Australien fandt biografpersonalet en agurk, og lagde billedet af den mærkværdige grøntsag på Twitter og skrev: 

- Det akavede øjeblik, hvor man finder en agurk efter en visning af Fifty Shades. 

Men det er ikke kun australske biografgængere, der nyder at bringe den falliske grøntsag med i kino. 

I Frederikstad Kino i Norge fandt man efter premieren på ‘Fifty Shades Darker’ flere agurker under sæderne. 

Det har siden hen taget nettet med storm, og utallige folk på nettet har siden joket, om hvorvidt der er nogen der efterfølgende har lugtet til agurkerne. 

Kun få dage efter fundet af agurkerne fandt den norske biograf også tegn på at andre havde fornøjet sig med genstande, der ikke er normale på biografrækkerne. 

Under sædet var der nemlig fundet en tommestok, hvor man kun kan forestille sig, hvad der mon er blevet ‘målt op’ under filmen.  På den anden siden var tommestokken ikke foldet ud, så det har nok været i småtingsafdelingen. 

Man skal blot passe på, hvis man bruger agurkerne til at gøre filmen mere ‘stimulerende’ i biografmørket, for disse 5 ting må du aldrig stikke op i din kusse