6 tegn på at hun ikke er tilfreds i sengen

Modelfoto: Shutterstock

Der kan være mange grunde til, at din partner ikke føler sig tilfredsstillet.

Mænd og kvinders kroppe er forskellige, og det kan være noget af en videnskab at finde ud af, hvordan man tilfredsstiller det modsatte køn seksuelt. 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din partner er tilfreds, kan du ifølge Yourtango holde øje med disse tegn.

1. Hun finder på undskyldninger.
Hvis din partner har hovedpine de fleste af ugens dage, menstruation to gange i løbet af en måned, eller hele tiden er udmattet. Så er det måske ikke helt tilfældigt. Hvis hun ikke har lyst til at have sex med dig, kan det muligvis være et tegn på, at hun ikke får så meget ud af jeres udskejelser i dobbeltsengen.

Læs også

10 ting fyre gør i sengen, som kvinder egentlig ikke kan lide

2. Hun skynder sig.
Måske virker det som om, at jeres samleje er noget, din partner gerne vil have overstået hurtigst muligt. Hvis hun virker utålmodig, skynder lidt på dig, eller simpelthen beder dig om at blive færdig - så er det ikke nødvendigvis fordi, hun skal nå noget vigtigt. Det kan også være, at hun bare ikke gider, fordi hun ikke føler sig tilfredsstillet.

3. Hun fortæller om venindernes fantastiske sexliv.
Hvis din partner ofte fortæller en lille anekdote om, hvordan veninden og hendes kæreste har prøver noget helt fantastisk - så er der måske en lille rød lampe, der bør lyse. Det kan selvfølgelig godt være, hun bare gerne vil inddrage dig i omgangskredsens sexfortællinger. Men det kan også være, hun indirekte beder dig om at gøre det samme.

4. Hun onanerer oftere, end hun har sex med dig.
Sommetider er der ingen, der kan gøre tingene bedre, end du selv kan. Måske nyder din kæreste at tilfredsstille sig selv. Det kommer muligvis jer begge til gode og viser trods alt, at hun har lysten til sex. Men hvis hun rører sig selv oftere, end du rører ved hende, er det måske tid til at tage jeres sexliv op til revision. 

Læs også

5 klamme ting der kan ske, når du slikker hans numsehul

5. Hun retter hele tiden på dig.
Det er selvfølgelig muligt, at din partner er lidt til den dominerende side af natur. Men hvis hun hele tiden beder dig om at flytte din hånd, tage hårdere fat, eller måske helt at lade være med at gøre det, du er i gang med - så er der noget, der tyder på, at det bare ikke virker for hende.

6. Hun virker fraværende.
Alle kan have en dag, hvor tankerne vandrer og man tænker på alt andet end det, som man foretager sig lige nu og her. Men hvis du ser et mønster i, at din partner ofte virker fraværende og uinteresseret, når I to har sex med hinanden, så skal du måske tage en snak med hende om, hvordan I sammen kan gøre det bedre.

 

Dagens Gossip