Bilist kommer kørende, da han gør surrealistisk opdagelse: Kan du spotte den uforklarlige detalje?

Foto: Youtube

En 34-årig mand har delt et opsigtsvækkende billede på Facebook, som hans forrudekamera for nyligt fangede, da han var ude og køre.

De fleste af os kender til følelsen af at dreje hovedet af led, hvis man pludselig kører forbi en helt særlig bil.

Det var dog hverken en Ferrari, en Lamborghini eller en Rolls Royce, som britiske Ben Peters for nylig passerede.

Episoden fandt sted, da den 34-årige brite befandt sig i sin bil på vej gennem byen Harlow nord for London. Undervejs var Ben Peters ved at sætte farten ned for at svinge til venstre i et beboelseskvarter, da han pludselig fik øje på noget både bizart og uforklarligt. Det skriver Metro.

Læs også

Slut med at glemme kortet: Nu skal dit kørekort gøres digitalt

For lidt længere fremme på den vej, som Ben Peters skulle ind af, holdt en mand i en vaskeægte radiobil og ventede på, at han kunne svinge ud på vejen.

Hvor manden kom fra, hvor han skulle hen og hvordan pokker han bar sig af med at køre i en radiobil, der normalt kun kan opleves i tivoli og forlystelsesparker, melder historien desværre intet om.

Det korte, men surrealistiske øjeblik blev imidlertid fanget af forrudekamera, som Ben Peters har installeret i sin bil, og derfor kunne den mundlamme brite gense den syrede oplevelse, da han kom hjem.

Læs også

Kvinde klager over smerter i underlivet: På hospitalet gør lægerne chokerende fund i hendes skede

Siden besluttede han at lægge den korte optagelse på sin virksomhed Telematic Pro’s Facebook-side, hvor han i en kommentar skrev:

- Det er ikke noget, du ser hver dag.

Normalt er radiobiler udstyret med en antenne, som fører op til loftet på den metalpladebane, hvor de kører rundt. I loftet sidder et strømførende metalgitter, som skaber et elektrisk kredsløb med gulvet, hvorved bilerne får energi.

Læs også

Mand bliver låst ude af sit eget hus: Så går den vanvittige årsag op for ham.

Af gode grunde var det ikke tilfælde med den hvide radiobil, som Ben Peters tilfældigt stødte på, men da enkelte nyere radiobiler i stedet kører på batterier, kan der være tale om en sådan slags.

En anden forklaring er, at manden bag rattet har bruge både tid og penge på at få placeret en rigtig motor i den lille forlystelsesbil.

Du kan se den skøre episode herunder:

 

 

 

Dagens Gossip