Bizar årsag til forældre dypper børnenes hoveder i vand

Foto: TikTok

Forældre verden over dypper deres børns hoveder i vand. Årsagen er bizar.

Kan du huske, da alle iklædte sig kostumer, for at gå ud med skraldet? Eller da alle lavede en underlig pisket iskaffe, der nærmest lignede en lorte-emoji?

Læs også

Det er ikke nogen hemmelighed, at al den tid, som folk verden over har brugt derhjemme i det forløbne år, har skabt noget ret usædvanlige virale trends. 

Men den seneste dille, der er begyndt at florere på TikTok, må være en af de mest enkle, men alligevel også mest bizarre ting, der er begyndt at trende. 

I videoerne placerer forældre deres børn ved et bord foran to skåle fyldt med vand, hvorefter de stiller dem en række 'Hvem er?'-spørgsmål. 

Det omfatter blandt andet 'Hvem er den ondeste?', 'Hvem er den mest luskede?', 'Hvem kommer oftest i problemer?', 'Hvem har den værste attitude?', 'Hvem er den sidste, der forlader huset?' og 'Hvem vil sende os på plejehjem?' 

Som svar på hvert spørgsmål, skal forælderen dyppe det barn, der passer bedst til beskrivelsens, ansigt ned i vandet.

Foto: TikTok

Der er flere hundrede af disse videoer, der florerer rundt på TikTok, hvor både forældre og børn ser ud til at more sig med det. Og børnene er tydeligvis ivrige efter at finde ud af, hvem det foretrukne barn i familien er. 

Hvis du er bekymret for, at det virker en kende voldsomt at dyppe børnenes ansigter i vandet, er der endnu ikke dukket en video op, hvor børnene ikke smilede gennem hele udfordringen. 

Desuden er børnenes ansigter kun i vandet i en brøkdel af et sekund, hvorfor det selvfølgelig ikke er noget, der har indflydelse på vejrtrækningen. 

I en video, der har fået titlen 'True story #sister #brother', gav moren endda sin datter en pause, så hun kunne tørre vandet ud af øjnene. 

I en anden video kommenterede datteren faktisk på klippet og skrev, at selvom hun 'måske er ung', vil hun bestemt 'smide min mor på plejehjem'. Som svar til dette, sendte hendes mor blot en grinende emoji retur.

Foto: TikTok

Det er vanskeligt at finde ud af, hvor den virale trend egentlig stammer fra, men de seneste videoer er blevet lavet som svar på et klip, der er blevet delt af brugeren Presely KP. 

I hendes optagelser bliv hun og hendes søster dyppet i vandet af deres mor, og Presely  endte med at skulle have hovedet i vandet langt oftere end hendes søster. 

"Jeg er klart den mest hadede i familien," skrev hun for sjov i teksten til sin video, der har fået mere end 720.000 visninger, 38.000 likes og 179 kommentarer samt 542 delinger.

Læs også

"Wow, den mor har helt klart en favorit," kommenterede en bruger også, hvilket flere andre var enige i.

 

Dagens Gossip