Bizar trend hitter blandt unge: Brækker deres tommelfingre for sjov

Foto: Twitter

En syg og farlig trend på det social medie Twitter spreder sig for tiden.

I øjeblikket vækker en ny trend både chok og forargelse på Twitter.

En trend der startede med en illustration, der viser, hvordan man kan brække tommelfingeren på sig selv. Det skriver Buzzfeed.

Foto: Twitter

Illustrationen har cirkuleret på Twitter i et stykke tid, men skabte først ramaskrig, da en Twitter-bruger ved navn Ryan uploadede den sammen med et rigtigt foto af en brækket tommelfinger.

I teksten til billedet skrev han, at hans ven, Jon havde gjort som illustrationen viste, og som resultat var han kommet alvorligt til skade med sin tommelfinger.

Senere fulgte også en video, hvor man ser Jon brække sin egen finger ved at putte tommelfingeren ind i sin håndflade og slynge den fremad – en bevægelse som eftersigende vil brække ledbåndet.

Foto: Twitter

- Smerten opstod primært efter, at jeg igen og igen havde forsøgt at gøre som illustrationen viste, forklarer Jon.

Efterfølgende har illustrationen vist sig at stamme fra en medicinsk hjemmeside, hvor man har prøvet at diagnosticere en tilstand – ikke demonstrere en skade.

Men da var den bizarre internet-udfordring allerede sluppet løs på Twitter, hvor en masse brugere siden har fulgt trop og brækket deres egen tommelfinger, hvorefter de har delt billeder af det.

 
 
 
 
 

Det vides ikke, om den tåbelige og farlige trend er kommet til Danmark endnu, men man kan kun håbe, at den dør ud ligeså hurtigt, som den er startet.

 

Dagens Gossip