Bloggers badetur går viralt: ‘Er hun i live?’

Foto: Instagram

En bloggers badetur er gået viralt, efter hun postede en video, hvor hun hoppede i Hudsonfloden i New York.

‘Du burde besøge en læge.’

Sådan er der mange, der har anbefalet 20-årige Donna Paysepar, efter hun postede flere videoer på TikTok, hvor hun fra en båd hoppede på hovedet i  Hudsonfloden i New York med Frihedsgudinden i baggrunden. 

Det skriver News.com.

Vandet er nemilg ikke det reneste at hoppe ned i, og derudover er der også historier om, at der skulle være lig i floden. 

‘Jeg lover at se en læge’

Faktisk blev rigtig mange følgere så chokeret og forarget over, at den unge kvinde valgte at bade i floden, at hun måtte love at besøge en læge for at sikre, at hun ikke var blevet syg af svømmeturen.

Med mere end tre millioner visninger på TikTok må man i den grad også sige, at der er en del, der har set Donna Paysepar hoppe i Hudsonfloden.

I en efterfølgende video har hun forklaret, at hun ‘bare var så begejstret for endelig at opleve Frihedsgudinden i virkeligheden'. 

“Jeg har aldrig været så tæt på, og jeg var bare sådan, YOLO (You Only Live Once). Jeg tænkte slet ikke over vandet. Jeg ville bare tage en cool TikTok-video, hvor jeg hoppede i vandet,” afslutter Donna Paysepar.

 
 

Dagens Gossip