Børn tigger om slik til halloween - onde Mark giver dem rosenkål overtrukket med chokolade

Der venter de udklædte børn en slem skuffelse, hvis de banker på døren til manden med den onde idé.

Halloweens popularitet vokser sig stærkere for hvert år, og antallet af udklædte spøgelser og vampyrer vil sandsynligvis være det højeste her i landet, når vi på mandag fejrer den nye og uhyggelige tradition.

Små udgaver af Dracula og Djævlen vil her stemme ringklokker i forsøget på få lidt til den søde hugtand, hvilket foregår med de barnlige trusler om 'slik eller ballade'.

Det gælder om at hoste op med masser af søde sager til de udklædte børn, der veltilfredse forsvinder væk fra matriklen og hen til nabolagets andre døråbninger, hvor de vil tilrage sig endnu mere slik.

Læs også

Det ligner et helt almindeligt haveskur - indtil han åbner døren

En slem skuffelse venter derude i efterårsmørket, hvis de uhyggelige unger banker på med deres le til huset, hvor den britiske Twitter-bruger Mark Sparrow bor.

Han har fundet på en ond idé, og nu venter han bare på, at han kan få lov til at sætte en skræk i livet på nabolagets små slikmunde.

Englænder har delt et foto af det, der ved første øjekast ligner en dejlige chokoladekugle, men skinnet bedrager, da der indeni gemmer sig rosenkål:

Twitter

Mark Sparrow lagde fotoet af sit falske slik ud på de sociale medier i mandags, og siden da er det blevet delt tusindvis af gange.

En anden person har lagt et lignende foto ud på nettet – her kan man se, hvordan fem kandiserede æbler i virkelighed er rå løg:

Twitter

Gys og gru!

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip