Børnehave hænger seddel op til forældrene: Læg telefonen fra jer!

Ane Sørensen

387 uger siden

|

06/02/2017
Viralt
Arkivfoto: Polfoto
Arkivfoto: Polfoto
En amerikansk børnehave vækker opsigt på de sociale medier, efter de har hængt en særlig hilsen op til forældrene.

Dagens topnyheder

- Du henter dit barn - læg telefonen fra dig!

Sådan lyder det klare budskab, som møder forældrene, når de henter deres børn i en institution i den amerikanske stat Texas.

Det skriver Fox News.

Børnehaven har nemlig hængt et skilt op i døren, så forældrene ikke kan undgå at se det, når de ankommer til stedet. Forrige fredag tog Juliana Farris Mazurkewicz et billede af denne velkomsthilsen, da hun hentede sine børn om eftermiddagen.

- Du henter dit barn. Læg telefonen fra dig. Dit barn er glad for at se dig. Er du glad for at se dit barn? Vi har set børn forsøge at række deres forældre noget, de har lavet, men forælderen bruger sin telefon. Vi har hørt et barn sige ‘Mor, mor, mor’, men forælderen var mere opmærksom på telefonen, end på deres eget barn. Det er rystende. Læg telefonen fra dig!

Sådan står der på det hjemmelavede skilt, som har floreret på de sociale medier, siden Juliana Farris Mazurkewicz lagde billedet af det på Facebook.

Juliana Farris Mazurkewicz Foto: Facebook

Juliana Farris Mazurkewicz synes godt om skiltet og børnehavens budskab:

- Jeg syntes, det var alletiders. Jeg syntes, det var sjovt, og det fik mig helt sikkert til at tænke over det, siger Juliana Farris Mazurkewicz til Fox News.

Det er dog ikke alle, der deler moderens begejstring for det hjemmelavede skilt.

På de sociale medier er der flere, der ikke bryder sig om det. Enten fordi, de ikke mener, man kan bede forældrene lægge telefonen helt fra sig - eller fordi, de ikke bryder sig om den tone, som skiltet er skrevet i.

Der er dog også mange af brugerne, som er helt enige i børnehavens budskab og roser dem for deres måde at håndtere problemet på.