Brud skaber vild debat: Overvejer at slette barn med ADHD fra gæsteliste

Foto: Shutterstock.

En kommende brud har skabt stor debat online efter at have spurgt andre forældre, om det er okay ikke at invitere et barn med ADHD til sit bryllup.

En kommende brud har valgt at dele et dilemma på mediet Mumsnet, skriver The Mirror.

Til brylluppet er der en gæsteliste, og det er den, der er omdrejningspunktet for problemet, forklarer hun.

Læs også

Han opgav en tilværelse som menneske for at leve som en ged

Hun overvejer nemlig at slette en gæst fra listen. 

Der er tale om brudens kusines nye kærestes datter. Den kommende brud har ikke mødt pigen endnu, men hun har hørt, at pigen har adfærdsmæssige problemer og ADHD.

Selvom det er et børnevenligt bryllup, og det først skal finde sted til april næste år, så spekulerer hun allerede på, om hun kan slippe af sted med ikke at invitere pigen.

Foto: Shutterstock.

Hun understreger, at børn er meget velkomne til brylluppet, men hun har aldrig mødt pigen og har ikke et forhold til hende på samme måde, som hun har med de andre børn på gæstelisten.

"Min kusine har en forholdsvis ny kæreste, som jeg ikke har mødt, og han har en datter på omkring otte eller ni år, som jeg heller ikke har mødt," forklarer hun og uddyber:

"Pigen har tilsyneladende ADHD og opfører sig ikke særlig godt. Jeg er heller ikke så tæt med min kusine, da jeg kun ser hende til familiesammenkomster. Vi har intet forhold udover det, og det er cirka en gang om året, vi ses.”

Bruden forklarer, at kusinen har spurgt, om det er okay at kærestens datter kommer med til festen, selvom "hun let kunne blive hjemme hos sin mor,” lyder det fra bruden.

Foto: Shutterstock.

"Jeg har det ret dårligt med at sige nej, men jeg har ikke lyst til at have et barn med som gæst, som jeg ikke kender, og der måske opfører sig dårligt. Jeg er slet ikke anti-ADHD. Faktisk er der omkring seks af de børn, der kommer til festen, der har ADHD/autisme/særlige behov, men pointen er, at vi kender dem og har et forhold til dem,” forklarer bruden.

På Mumsnet spørger bruden nu, om det er urimeligt at sige til kusinen, at de ikke kan tage pigen med. Det er et spørgsmål, der har fået mange til tasterne.

"Til at begynde med omtaler du dette barn forfærdeligt. For det andet er det ret almindeligt, at et brudepar ikke har mødt alle ved deres bryllup, da der kommer partnere til arbejdskollegaer eller venner, som du aldrig har haft mødt. Hvis du har et problem med, at du ‘ikke kender alle’, så skulle du ikke have inviteret din kusine med en kæreste, som du siger, du ikke er tæt med,” lyder det fra en.

"Dit bryllup, dit valg. Men du har gjort dig nogle store antagelser - eksempelvis, at pigen sagtens kan være hos sin mor. For at være ærlig lyder du lidt ond,” skriver en anden.

“Du siger, at stort set alle er velkomne bortset fra dette ene barn. Det er dit bryllup, og du kan gøre, hvad du vil. Men du er et røvhul for at have et problem med dette ene barn, " skriver en tredje.

Hvad synes du? Er det okay at sige nej til en gæst til ens eget bryllup? Eller burde hun invitere den lille pige med?

Læs også

Landmænd hørte skrig fra jordfaldshul - Nu har deres utrolige redning berørt en hel verden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip