Byens elskede kat hædret med statue på dens yndlingsplads

Sorgen kunne mærkes i hele nabolaget, da den berømte kat mistede livet for et par måneder siden. Smilene er nu tilbage i ansigterne på de lokale, da man i går afslørede en statue af den tykke kat, der vakte opsigt med sin kølige og cool fremtoning.

I Istanbul har man rejst en statue for at ære den overvægtige kat, der fra sin henslængte og faste plads på en kantsten blev til lidt af en berømthed.

Det hvide maveskind var på størrelse med en hovedpude, og ved første øjekast kunne man tro, at katten Tombili var en afslappet cafégæst i den tyrkiske storby, når den i virkeligheden bare sad og slappede af på gaden.

 

Læs også

Hunden kører alene i elevator hver dag: Hvor den skal hen er helt utroligt

 

Den tykke kat fik stjernestatus på internettet, hvor billeder af det dovne dyr gik sin sejrsgang på sociale medier som 9GAG og Reddit.

På nettet spurgte man sig selv om, hvordan en kat kunne være så kølig og cool i sin fremtoning. 

Facebook

Den firbenede legende døde desværre for et par måneder siden, men det betyder ikke, at man har glemt Tombili og dens sløve siddeposition på den varme kantsten ved en af byens mange fortovscafeer.

Man har opført en statue af den fede kat, og måske til evig tid vil man være i stand til at møde bronzekopien af Tombili lige på det sted, hvor den sad og lurede på de forbipasserde, biler og resten af hverdagen i kvarteret.

Over 17.000 underskrifter var med til at gøre drømmen om det pelsklædte mindesmærke til virkelighed, og i går eftermiddag blev statuen så afsløret for offentligheden.

Facebook

Smilene var nu tilbage i ansigterne på de lokale i kvarteret, hvor der for et par måneder siden blev hængt sedler op for at informere de mange fans om kattens bortgang.

- Du vil leve i vores hjertet. Maskotten fra vores gade, elskede Tombili, mistede sin kamp for livet efter en måneds sygdom, da han den 1. august lukkede sine øjne, lød det sørgelige budskab på sedlen.

Facebook

 

Nu er den karismatiske skabning så tilbage i gadebilledet, men ikke alle er glade for kunstnerens fremstilling af den cool kat.

- Det ligner overhovedet ikke en kat, bemærker en bruger på de sociale medier, hvor man naturligvis også har fulgt med i lanceringen af bronzestatuen af den verdensberømte skikkelse på fire ben.

Alt det her skriver britiske Metro

 

Dagens Gossip