Charlotte købte et æg på nettet: Pludselig klækkede dette lille væsen ud

Nils Würtzenfeld

390 uger siden

|

20/01/2017
Viralt
Foto: Charlotte Harrison
Foto: Charlotte Harrison
Stik mod alle odds lykkes det en kvinde af udklække et æg med en noget særpræget beboer.

Dagens topnyheder

At passe og pleje et æg for til sidst at se det udklække er ikke fremmed for britiske Charlotte Harrison.

Den engelske mor til tre har nemlig tidligere haft op til flere kyllinger, som hun selv har passet og plejet og hjulpet til verden. Det skriver Metro.

Derfor tog hun det også som en udfordring, da hendes far en dag tilbød hende at købe et noget utraditionelt æg over nettet.

For det var ikke noget almindeligt hønseæg, som Charlotte Harrison pludselig stod med i hænderne efter at have anskaffet sig ægget over eBay for lidt over 200 kroner.

Ægget var nemlig stort og tykt, farven var sort/grønt og indeni havde Charlotte Harrison fået at vide, at der lå en lille emu.

I 47 dage tog Charlotte Harrison sig af det mørke æg uden af vide, hvad der var i, og om det overhovedet ville udklække.

- Vi havde ingen idé om, hvorvidt det ville udklække, men jeg havde læst op på det og var opsat på at give den de bedste muligheder, lyder det fra Charlotte Harrison.

Ægget blev nænsomt placeret i en inkubator på Charlotte Harrisons søns værelse, hvor det over den næste halvanden måned fik lys, varm samt blev vejet og vendt.

Og på mirakuløst vis lykkes det Charlotte Harrison at passe og pleje det mørke æg, indtil der 5. januar pludselig kom revner i skallen, og dens pjuskede beboer var klar til at komme til verden.

Foto: Charlotte Harrison

Foto: Charlotte Harrison

Foto: Charlotte Harrison

Charlotte Harrison så spændt til, mens den lille emu-unge kæmpede sig ud af ægget.

Den lille fugl var en han, og straks fik den navnet Kevin.

- Fordi jeg selv var med til at hjælpe ham til verden, føler jeg en hvis beskyttertrang overfor Kevin. Det er nok fordi, jeg har taget mig sådan af ægget, så det til sidst havde lighed med en graviditet, fortæller Charlotte Harrison.

Foto: Charlotte Harrison

Foto: Charlotte Harrison

Foto: Charlotte Harrison

Foto: Charlotte Harrison

I dag trives Kevin så meget, at han vokser og vokser – noget som Charlotte Harrison allerede har med i sine overvejelser.

For som fuldvokset kan Kevin blive op til 1,8 meter høj, og dermed er det kun på lånt tid, at den lille fugl kan blive boende hos familien i Dorset i England.

Derfor har Charlotte Harrison allerede planer om at flytte Kevin til en farm i nærheden, når han på et tidpunkt er blevet for stor til at være en hus-fugl.

Men for nu er Kevin altså stadig en del af familien hos Charlotte Harrison.