​Chris lod sin hund svømme i havet - tre dage senere var den død

Foto: Shutterstock

En labrador er død efter at have været ved stranden og bade.

Hvad der skulle have været en hyggelig tur til stranden, endte i stedet med en tragedie for amerikanske Chris Taylor og hans hund O.G.

Mandag i sidste uge havde Chris Taylor fra Tampa Bay i Florida taget sin sorte labrador med til vandet, hvor hunden lystigt havde badet og leget i bølgerne. Det skriver Fox 13 News.

De to blev på stranden hele dagen, men da aftenen nærmere sig, kunne Chris Taylor godt mærke, at den seksårige hund ikke var helt sig selv.

Derfor må du ikke lade din hund lege med tennisbolde

- Sidst på aftenen blev han forståeligt nok træt og begyndte at vakle en smule efter en lang dag på stranden. Til sidst tog vi ham med til bilen. Han havde en smule diarré og havde det ikke godt, lyder det fra Chris Taylor, der efterfølgende kørte hjem med sin hund.

Dagen efter virkede O.G. til at have fået det bedre, men onsdag stod det klart, at der var noget helt galt med hunden. Den stoppede nemlig helt med at spise, ligesom den til sidst ikke reagerede på sit navn.

Det fik Chris Taylor til at skynde sig til en dyrlæge med hunden, men kort efter ankomst, fik han at vide, at O.G.s hjerne var begyndte at svulme op, ligesom kroppen ikke reagerede på den medicin, som dyrlægen havde givet den stærkt svækkede labrador.

Derfor må du ikke lade din hund smage din is

Derfor måtte Chris Taylor træffe det svære valg at lade sin elskede hund aflive.

- Det føles stadig surrealistisk. Det føles ikke rigtigt. Jeg bliver nødt til at kunne forstå det og indse, at det er ægte og at han er væk, lyder det fra en ulykkelig Chris Taylor.

Efterfølgende kunne dyrlægen fortælle ham den både overraskende og chokerende årsag til hundens pludselige sygdom.

Nygift par nyder deres bryllup: Pludselig kigger de op og går i panik

O.G. havde drukket for meget havvand og var blevet saltvandsforgiftet.

Siden har dyrlægen Melissa Webster forklaret, at saltvandsforgiftning er en skjult fare for mange hundeejere, da deres kæledyr reagerer meget forskelligt på indtag af havvand. Melissa Webster fortæller også, at hun selv har haft et hund, der blev syg af at have drukket saltvand.

- Da jeg tog min lille hvalp med på stranden for første gang, var vi der kun i 10 minutter. Han drak det (havvand, red.), som var det vandet i en swimmingpool, forklarer Melissa Webster.

Politiet advarer mod truende onani-mail: ‘Man bør slette den’

Hun råder derfor hundeejere til altid at have rigeligt med frisk vand med i bilen, når de tager på stranden med deres firbenede ven. Det er dog langt fra sikkert, at frisk vand kan gøre en forskel, hvis først ens hund har indtaget store mængder havvand.

- For min hund var 10 minutter mere end rigeligt (til at blive syg, red.). Også selvom vi havde medbragt frisk vand, som han drak, og vi tog pauser undervejs. Ulykker kan stadig forekomme, lyder det fra Melissa Webster.

Udover at medbringe vand råder hun også folk til at være opmærksomme på, om deres hund pludselig får diarré eller begynder at kaste op. Det kan nemlig være tegn på saltvandsforgiftning.

Tilbage sidder Chris Taylor med savnet og sorgen og har nu besluttet at fortælle sin histoire for at advare andre hundeejere mod den tragedie, der muligvis lurer på stranden.

 

Dagens Gossip