Christina mistede sit kørekort - et år senere får hun pludselig et mystisk brev

Ane Sørensen

397 uger siden

|

03/12/2016
Viralt
Foto: Facebook/Privat
Foto: Facebook/Privat
Christina mistede sit kørekort en aften i byen. Hun havde glemt alt om det, da hun pludselig fandt en usædvanlig hilsen i sin postkasse.

Dagens topnyheder

For omkring et år siden mistede amerikanske Christina Egan sit kørekort, da hun var på en bar på Manhattan, hvor hun boede på det tidspunkt.

- Jeg går som regel ud med mit id, dankort og lipgloss i min jakkelomme. Ingen taske, ingen pung. Dårlig vane, siger Christina Egan. 

Det skriver BuzzFeed.

Christina Egan fik et nyt kørekort og glemte alt om det, hun havde mistet.

Men i sidste uge modtog 23-årige Christina Egan pludselig et brev med kørekortet og en hilsen fra en ukendt kvinde, som fik hende til at grine:

Foto: Privat

I konvolutten lå hendes gamle kørekort.

- Jeg fandt det her på gulvet på en bar for omkring et år siden. Håber ikke, du har noget imod, at jeg har brugt det i et stykke tid. Men nu er jeg 21, så du kan få det tilbage. Tak, stod der i det usædvanlige takkekort.

Foto: Privat

Christina Egan var meget overrasket over brevet.

- Jeg ved ikke, hvordan det nåede frem. Jeg syntes, at det var vildt morsomt. Ingen negative følelser i forhold til den anonyme pige. Det er dejligt at vide, at hun har haft det sjovt på min bekostning. Det var også sødt af pigen at sende sådan et sødt kort, siger Christina Egan til Mashable.

Foto: Privat

Der stod ikke afsender på konvolutten, så Christina Egan ved ikke, hvem der var, der sendte brevet til hende.