Christine gør klar til at gå op ad kirkegulvet - så tager brylluppet en uhyggelig drejning

Christine var tæt på at misse sit eget bryllup, da hun fik en allergisk reaktioner.

Da 23-årige Christine Jo Miller fra Nebraska i USA på sin bryllupsdag tog sin brudebuket i hånden, fik hun en voldsom allergisk reaktion og måtte fragtes til hospitalet.

Hvad der skulle have været den 23-årige bruds drømmebryllup endte i stedet med at blive et mareridt, da hun tog sin brudebuket i hånden.

For at gøre brudebuketten lidt ekstra speciel, havde amerikanske Christine Jo Miller valgt at plukke vilde blomster og selv sammensætte buketten.

Blomsterne fandt hun på sin families grund uden for byen Lincoln i Nebraska. Her forelskede hun sig hurtigt i en hvid blomst, som naturligvis skulle med i buketten.

Læs også

Forskere afslører: sådan fjerner du poser under øjnene

Desværre for Christine Jo Miller var det ikke en helt ufarlig blomst, hun havde forelsket sig i. Blomsten hedder ‘Snow-of-the-mountain’ og kan være giftig for mennesker.

Efter at have fundet blomsterne til sin drømmebuket gik hun glad i seng. Da hun vågnede næste morgen, altså på selve bryllupsdagen, skyllede hun sit ansigt i vand fra hanen. Desværre var der stadig giftig pollen på hendes hænder, hvilket gav hende en voldsom allergisk reaktion..

Hendes øjne hævede sig så store, at den stakkels brud knapt kunne åbne dem og hurtigt fik hun udslæt i hele ansigtet.

Bruden kunne lige akkurat nå forbi skadestuen inden vielsen, men til hendes store skuffelse var skadestuen lukket den dag.

Eftersom hun nægtede at misse sin store dag, valgte hun at gennemføre vielsen og gik derfor op ad kirkegulvet med hævede øjne og røde prikker i ansigtet:

Læs også

9 frække sms'er der vil gøre din kæreste liderlig i juleferien

- Jeg var den uhyggeligste person til mit bryllup. Flere af gæsterne troede, at min mand og jeg havde været oppe at skændtes. På et tidspunkt gjorde det så ondt, at jeg troede jeg skulle dø, fortæller Christine Jo Miller til Inside Eidition.

For enden af kirkegulvet stod 24-årige Jon, der sagtes kunne se, at hans brud havde smerter:

- Hun kæmpede for at holde sine øjne åbne. De løb hele tiden i vand og hun så faktisk ret forfærdelig ud, fortæller den 24-årige brudgom.

Det lykkedes Christine at kæmpe sig igennem vielsen. Parret valgte dog straks herefter at køre til det nærmeste hospital. De missede derfor det meste af bryllupsreceptionen.

Trods smerter havde bruden overskud til at dokumentere hændelsen med en selfie fra dagen:

På hospitalet fik Christine jo Miller hurtig behandling. På trods af vedvarende smerter var hun ivrig efter at komme tilbage til receptionen. Hun smed derfor brudekjolen og købte en t-shirt hvorpå der stod ‘brud’ og et par pyjamas-bukser, da det var det eneste, hun kunne holde ud at have på.

Først en uge senere var hævelsen forsvundet. Parrets fotograf arrangerede herefter en mini-reception, så de nygifte endelig kunne få taget de flotte bryllupsbilleder, de så længe havde drømt om.

Du kan se det lykkelige pars brudebilleder herunder, hvor Christine igen har iført sig den smukke brudekjolen:

Læs også: Gør december mere romantisk: Vind et jule-snav med Oliver Bjerrehuus

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip