Danskere med disse navne har størst chance for at blive gift i år

Foto: Shutterstock

Det er ikke godt at vide, hvad 2017 bringer, men kigger man i statistikkerne, så ringerne bryllupsklokkerne sandsynligvis for folk med disse navne i 2017.

Hvis du, din kæreste, din veninde eller kollega hedder Camilla, Anne, Martin eller Thomas, så er der stor sandsynlighed for, at nogen af jer kan se frem til at bliver gift i 2017.

Det er TV2, der har været i arkiverne hos Danmarks Statistik for at se, hvem der kan forvente at få en forlovelsesring på fingeren i det nye år.

Men hvordan er man nået frem til denne beregning, spørger du måske?

Regnestykket er foregået således:

I Danmark er kvinder 32 år i gennemsnit, når de bliver gift første gang. Går man 32 år tilbage i tiden, og kigger på statistikker over de mest populære pigenavne, så når man også frem til, hvilke kvindenavne, der – rent statistisk – har størst sandsynlighed for at spadsere op af kirkegulvet i løbet af dette år, da det netop er disse navne, der er flest af i den giftedygtige alder.

Samme regnestykke gør sig gældende hos mændene. Her er man dog i gennemsnit 34-35 år, når man bliver gift første gang. Derfor har man ligeledes noteret sig de drengenavne, der er var mest populære dengang, og som der derfor er flest 34-35-årige der hedder i dag. 

Rent faktuelt er det muligvis ikke belæg for at påstå, at kvinder eller mænd med bestemte navne er mere eller mindre forfaldne til at blive gift end andre, men læner man sig op af statistik, så peger pilen på, at følgende drenge- og pigenavne har størst sandsynlighed for at blive gift i år.

Her er listen over de mænd og kvinder, der har størst sandsynlighed for at blive gift i 2017..

Kvinder
1.    Camilla
2.    Anne
3.    Line
4.    Mette
5.    Anna
6.    Louise
7.    Julie
8.    Rikke
9.    Christina
10.  Pernille

Mænd
1.    Martin
2.    Thomas
3.    Michael
4.    Anders
5.    Rasmus
6.    Morten
7.    Jesper
8.    Christian
9.    Kasper
10.  Mads

 

Dagens Gossip