Datter besøger kirkegården fire år efter faderens død: Får sit livs overraskelse foran graven

Skrevet af Ane Sørensen

10/05/2017
Foto: Privat
Foto: Privat
En amerikansk skolepige fik en uforglemmelig overraskelse, da hun lørdag besøgte sin afdøde fars gravsted.

Mest læste i dag

Sierra Bradway havde et ganske særligt ønske, inden hun skulle til gallafest på sin skole i lørdags den 6. maj. Før festen begyndte, ville den unge kvinde nemlig gerne have taget et billede ved siden af sin fars gravsted, som hun savner så frygteligt, mens hun havde sin fine kjole på.

Hendes far Rod Bradway mistede livet på tragisk vis for fire år siden, mens han var på arbejde som politibetjent. Det skriver CNN.

Drabet på faderen skete 20. september 2013. Rod Bradway blev skudt seks gange, da han gik ind i en lejlighed efter at have hørt en kvinde skrige efter hjælp.

Sierra Bradway havde aftalt at mødes med en fotograf og sin galla-ledsager Brock Spayd ved faderens grav. Men da hun kom til stedet, ventede der hende en kæmpe overraskelse. 

En hel flok betjente var nemlig mødt op på kirkegården Crown Hill i Indianapolis for at gøre aftenen til en mindeværdig oplevelse for den unge kvinde. De ville være der for hende, når hendes far ikke kunne.

Det var Brock Spayds mor, der havde planlagt det hele, da hun hørte om Sierra Bradways planer om at tage på kirkegården. Hun ringede rundt til de lokale politistationer, som var med på ideen. De ville gerne ære deres afdøde kollega.

Betjentene tog en række billeder med den rørte Sierra Bradway og optog en video, hvor de står ved siden af Rod Bradways gravsted. Efterfølgende delte politiet billederne på Twitter, hvor de har fået masser af likes.

- Der var meget latter, nogle tårer, men vigtigst af alt, var der kærlighed, lyder det i en video, som politiet har delt på Facebook.

Se de bevægende optagelser herunder.