Datter mistede sin mor: Så fik hun stor overraskelse af sygeplejerskerne

Foto: Privat

Sygerplejerskerne overraskede i den grad en kvinde, der havde mistet sin mor. Hun følte sig så blæst bagover, at hun måtte dele oplevelsen på de sociale medier.

En kvinde har valgt at dele et brev, som hun modtog af sygeplejerskerne, efter at hendes mor døde.

Det er aldrig let at sige farvel til nogle, særligt ikke når det er ens mor der går bort. En kvinde der gerne vil være anonym, har dog valgt at dele et brev, som hun modtog fra de sygeplejersker, der havde passet sin mor indtil hun gik bort.

Læs også

Chokeret mor udbrød: "Åh Gud" og så gled den ud af hendes øje

Ifølge Metro blev kvinden dog meget overrasket over, at der overhovedet lå et brev, da hun kom for at hente morens ejendele på hospitalet.

“Jeg hentede mors ejendele på hospitalet, og blandt dem fandt jeg en brun kasse. Da jeg åbnede den, efter jeg kom hjem, fandt jeg en seddel”, skriver kvinden på Twitter.

Vores sygeplejersker er virkelig engle i uniformer

Det var sygeplejerskerne Shona, Zoe, Lorna og Corinna, der havde underskrevet brevet, og de fortalte, at de havde siddet ved morens side og holdt hende i hånden, da hun gik bort.

Indholdet af brevet lød således:

”Sygeplejerskerne vil have, at du ved, at din pårørende ikke var alene, da hun døde. Vi sad sammen med hende og holdt hendes hånd. Denne kasse indeholder et hjerte af træ med hendes fingeraftryk, og et tot hår er bundet som en sløjfe omkring. Vi er så kede af dit tab,” lød det i brevet.

Brevet overraskede i den grad datteren, som dog blev lykkelig over at vide, at nogle havde været ved hendes mor i de sidste minutter af hendes liv.

”Jeg beder ikke om svar, jeg vil bare fortælle, at vores sygeplejersker virkelig er engle i uniformer, og jeg klapper lidt højere i aften,” lyder det i opslaget fra den anonyme datter på Twitter.

Læs også

Mand læste ikke menukortet ordentligt: Da han så regningen fik han sig et chok

 

 

Dagens Gossip